Rareş Bogdan: Ponta are coeficientul de inteligenţă al unui storcător de fructe!Jurnalistul Realitatea TV Rareş Bogdan i-a răspuns premierului Victor Ponta, care, proaspăt întors din vacanţa din Emirate, l-a acuzat că este agent acoperit. În urmă cu câteva zile, Rareş Bogdan l-a criticat dur pe Ponta pentru sejurul petrecut alături de Ghiţă şi a distribuit pe Facebook nota de plată a premierului şi a prietenilor săi dintr-un club din Dubai.

Rares Bogdan: Tariceanu stie ca mai are putine zile in fruntea Senatului
Rareş Bogdan: Tăriceanu știe că mai are puţine zile în fruntea Senatului
Foto: radardemedia.ro

"Domnul Ponta cum poate să iasă din acest episod în care a intrat, această excursie împreună cu cel mai ciudat personaj din spaţiul public românesc, prietenul domniei sale care câştigă contracte de sute de milioane de euro cu statul anual, decât aruncând cu noroi în ventilator", s-a întrebat Rareş Bogdan, potrivit realitatea.net.

"Domnul Ponta consideră probabil că cei 3 milioane de români din afara graniţelor sunt toţi ofiţeri acoperiţi, pentru că pozele primite de mine pe reţeaua de socializare Facebook sunt de la doi români. În clubul Cavalli, de unde am primit şi nota de plată, fotografia este trimisă de Amon Mircea, un sibian. El a postat pe Internet şi povestea întregii nopţi a domnului Ponta. Colegul meu Lucian Mândruţă a discutat cu Amon Mircea până aseară târziu. Omul era îngrijorat că va fi dat afară, din fericire a scăpat. Managerii clubului au fost mai inteligenţi decât premierul României şi şi-au dat seama că omul nu a făcut nimic ilegal - a postat o notă de plată şi a vorbit desăpre vizita premierului Rpomâniei, un VIP acolo, la acel club", a mai spus Rareş Bogdan.

"Domnul Ponta, pentru a ieşi din această ecuaţie, încearcă să arunce cu noroi. Să fie lucrurile clare: dacă aş fi fost ofiţer de informaţii aş fi fost cât se poate de mândru de această chestiune, dar lucram într-o structură de informaţii, nu în presă. Mergeam în SRI, la SIE, la 0962, la alte structuri. Atâta vreme cât lucrez în presă sunt jurnalist, asta nu înţelege domnul Ponta. De cariera mea nu s-au ocupat cei de la SIE. Nu a trebuit să vină George Maior să mă ajute să devin premier, nu a trebuit să vină ofiţerii de legătură de la Paris ca să mă transfome dintr-un procuror slab sau prost, cum a fost domnul Ponta, într-un politician, nu a trebuit să mă ducă nimeni de mână la domnul Adrian Năstase în birou să mă facă şef al Corpului de Control. La mine lucrurile sunt foarte simple.

CITEȘTE ȘI: Victor Ponta: Rareş Bogdan e ofiţer acoperit

Eu sunt jurnalist, am o carieră de 12 ani în jurnalism şi rămân jurnalist. Astfel de lucruri îl descalifică pe domnul Ponta. El ar fi trebuit să spună lucruri mult mai simple: de ce nu au putut vota românii din diaspora, şi să nu dea explicaţii puerile. Trebuia să ne explice de ce a minţit că merge cu familia pentru a se odihni - şi am apreciat acest lucru - şi în realitate dănţuia în două dintre cele mai exclusiviste şi scumpe cluburi din Abu Dhabi şi Dubai. De ce ne-a explicat că va merge alături de familie pentru a se retrage, dar dânsul era lângă Sebastian Ghiţă şi lângă o brunetă focoasă. Dacă domnul Ponta doreşte să mă facă să vorbesc, credeţi-mă că îl ajut mai mult decât Traian Băsescu sau Ludovic Orban să îi fie ruşine să iasă pe stradă", a concluzionat jurnalistul Realitatea TV.

Întrebat dacă şi-a încărcat bateriile în concediu, Victor Ponta a răspuns, marí cu agresivitate: "Vreau să lămuresc un lucru. După un an foarte greu, m-am dus câteva zile în concediu pe banii mei, nu ai Guvernului. S-a publicat în Monitorul Oficial. Domnul Oprea a asigurat foarte bine conducerea guvernului. Toate poveştile şi minciunile pe care le-aţi văzut de stăteaţi să pândiţi avioane private care urmau să vină din lună, note de plată. Cei care mă cunosc ştiu că nu beau wiskey. Toate aceste lucruri fac parte dintr-un scenariu care s-a construit. Şi de când domnul Turcescu s-a deconspirat, a rămas doar domnul Rareş Bogdan ofiţer acoperit care prezintă aceste lucruri", a spus Ponta.

Jurnalistul a scris marți pe propria pagină de Facebook: "Am ajuns si «Ofiterul acoperit» din mintea domnului Ponta.

"Premierul clandestin al României îmi aminteşte de un banc cu două dudui: "cum se spune corect, Iran sau Irak?" "La ce?".

Cu scuzele pentru doamnele în chestiune, însă domnul Ponta nu are nicio scuză! Nu pot să-mi imaginez că a ajuns cineva în fruntea Guvernului având coeficientul de inteligenţă al unui storcător de fructe.

Înţeleg frustrarile sale, am fost tentat o perioadă să-i dau credit văzând în el un semnal că generaţia tânără de politicieni are o şansă. Din păcate, aceste şmecherii de grădiniţă nu mai păcălesc pe nimeni şi, din nefericire, îmi arată că depresia de care aveam senzaţia că este atins, omenească, după un asemenea insucces, nu este reală.

Omul e doar speriat că ar putea pierde totul şi caută vinovaţi oriunde în afară de propria oglindă. Speram să aud din gura domniei sale, după ce a afirmat că o perioadă, pesediştii trebuie să tacă, că se căieşte, că regretă că i-a tratat pe români ca pe nişte parameci, ca pe niste amibe. Însă e doar dornic de sânge şi se comportă sub demnitatea unui om politic de anvergura pe care o pretinde.

Acest om îmi provoacă o milă nesfârşită şi sper ca Dumnezeu să-i dea gândul cel bun! Căinţa nu este niciodată tardivă.

După 25 de ani de democraţie originală, dacă tragem linie, rezultatul dă cu virgulă. Nebuloasele din conştiinţa premierului României sunt atât de adânci încât mă cutremur. Iar lipsa de respect faţă de o ţară întreagă, faţă de 5 milioane de alegători care i-au acordat încrederea, este o crimă.

După două săptămâni de erori de strategie care i-au fost fatale, în momentul când militanţii săi plângeau din cauza pierderii alegerilor premierul României s-a hlizit în ţările calde, dând impresia că nu-l interesează nimic. Şi nu a găsit altceva mai bun de făcut decât să se vadă spionat peste tot.

Spionat de peste 3 milioane de romani din Diaspora, "agenti acoperiti" dupa mintea acoperita de nebuloasa a domnului Victor Viorel Ponta acesta nu intelege ca a fost a doua razbunare a Diasporei pe care domnia sa a sfidat-o si a umilit-o pe 2 si 16 noiembrie cu buna stiinta. L-am bănuit că are dublă personalitate în momentul când a votat una ca premier, şi alta ca deputat, în chestiunea Roşia Montană. Dar m-am înşelat.

Omul este doar lipsit de caracter si complet fara busola in viata. Un biet pacalici. Drum bun, domnule Ponta! Mergi cu Dumnezeu!", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Etichete: dubai, ofițer acoperit, Rareş Bogdan, realitatea tv, robert turcescu, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE