Reacţia Ambasadei SUA: Imunitatea parlamentară nu trebuie folosită abuziv pentru a proteja pe cinevaAmbasada SUA este de părere că imunitatea parlamentară nu trebuie folosită abuziv sau necorespunzător pentru a proteja pe cineva, după votul în cazul deputatului Cristian Rizea, a anunţat joi Ambasada.

Reactia Ambasadei SUA cu privire la Cristian Rizea
Reacţia Ambasadei SUA cu privire la Cristian Rizea

"Aşa cum am spus de multe ori în trecut, reducerea corupţiei este vitală pentru prosperitatea, securitatea şi dezvoltarea generală a României. Deşi nu comentăm cu privire la cazuri individuale, un principiu esenţial al democraţiei este faptul că toţi oamenii sunt egali în faţa legii. Imunitatea parlamentară nu trebuie folosită abuziv sau necorespunzător pentru a proteja pe cineva", a anunţat Ambasada, potrivit Mediafax.

Citeşte şi Deputatul Cristian Rizea, pus sub control judiciar pe CAUȚIUNE. Cât trebuie să plătească

Deputatul PSD Cristian Rizea nu poate fi arestat, a decis miercuri plenul Camerei Deputaţilor, după ce a încuviinţat reţinerea acestuia. Din 243 de deputaţi prezenţi, au fost valabil exprimate 226 de voturi, potrivit anunţului oficial. Astfel, 120 de deputaţi au votat pentru, 105 împotrivă, iar un vot a fost anulat. Pentru a fi arestat ar fi fost nevoie de 122 de voturi.

Etichete: Ambasada SUA, Cristian Rizea, Cristian Rizea DNA, reactie ambasada sua

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE