Reacţia companiei Romprest, după percheziţiile făcute miercuri de DIICOTReprezentanţii conducerii Romprest precizează, într-un comunicat de presă remis după percheziţiile efectuate miercuri de DIICOT la sediul firmei de salubrizare, că Grupul Romprest "nu a folosit niciodată forţă de muncă la negru" şi "nici un reprezentant al societăţii nu a fost implicat în constituirea unui grup infracţional, care să urmărească sustragerea de la plata obligaţiilor fiscale".

Reactia companiei Romprest, dupa perchezitiile facute miercuri de DIICOT
Reacţia companiei Romprest, după percheziţiile făcute miercuri de DIICOT
Foto: cetateanul.net

COMPANIA ROMPREST SERVICE S.A., având în vedere informaţiile apărute în presă şi cele furnizate în cadrul conferinţei ţinute de reprezentantul DIICOT astăzi 06.05.2015, comunică următoarele:

Între Compania Romprest Service S.A., A.N.A.F. - Antifraudă Fiscală şi A.N.A.F. - D.G.A.M.C. există un litigiu civil, înregistrat sub nr. 66438/299/2014, obiectul acestui litigiu reprezentându-l contestaţia pe care subscrisa a formulat-o împotriva Deciziei emise de către A.N.A.F. - Antifraudă Fiscală, prin care s-au instituit măsuri asiguratorii pe bunuri mobile şi imobile.
Compania Romprest Service S.A. este o societate lider la nivel naţional în domeniul salubrizării localităţilor, dovedind seriozitate constantă în raporturile fiscale şi comerciale pe care le-a avut cu terţi şi cu statul român.

De asemenea, de la înfiinţare, compania a plătit către bugetul de stat sume ce depăşesc 100 milioane Euro.

Grupul Romprest asigură un număr de peste 6.500 de locuri de muncă şi niciodată nu a încurajat sau utilizat forţă de muncă la negru.

Buna credinţă a societăţii, în litigiul mai sus menţionat este dovedită pe deplin, deoarece, deşi am contestat argumentat decizia de instituire a măsurilor asiguratorii, conducerea societăţii a luat anul trecut hotărârea de a pune la dispoziţia ANAF, cu titlu de garanţie suma ce face obiectul deciziei de instituire a măsurilor asiguratorii.

Apreciem că atât în mass-media, cât şi în conferinţa de presă organizată de DIICOT s-au prezentat date şi informaţii care distorsionează realitatea şi exced celor aduse la cunoştinţa subscrisei de către organele în drept.

Procedându-se astfel, considerăm că societăţii Compania Romprest Service S.A. i se creează un grav prejudiciu de imagine cu consecinţe deosebite pentru activitatea şi credibilitatea în faţa opiniei publice, a salariaţilor şi a partenerilor contractuali.
Asigurăm atât opinia publică, cât şi pe toţi colaboratorii noştri, că nici un reprezentant al societăţii nu a fost implicat în constituirea unui grup infracţional, care să urmărească sustragerea de la plata obligaţiilor fiscale, urmând să dovedim acest aspect instituţiilor abilitate, precizează Compania Romprest Service SA, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Etichete: diicot, percheziţii DIICOT, Romprest

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE