Reacţia Elenei Băsescu pe Facebook după ce s-a aflat că a divorţatElena Băsescu şi Bogdan Ionescu au divorţat, după un mariaj de patru ani, informaţia fiind confirmată de fiica fostului preşedinte al României, pe pagina sa de Facebook, după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora mariajul celor doi s-a încheiat.

Elena Basescu
Elena Băsescu

"Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat.

Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect", a scris Elena Băsescu pe pagina sa de Facebook, precizarea fiind făcută şi în numele lui Bogdan Ionescu.

Elena Băsescu s-au căsătorit în anul 2012 şi au împreună doi copii.

Etichete: divort elena basescu, Elena Băsescu, elena basescu a divortat

0/2 COMENTARII
Cris
04 Sep 08:01
+0
VOTURI
-0
Deci aceasta duduie agramata, cu buzele injectate cu Botox crede ca presa tabloida din Romania va avea intelegere si respect fata de divortul ei, dupa ce nunta a fost cu surle si trambite si cu dar de milioane de euro spre sfidarea clasei muncitoare care a fost infometata la maxim de Basescu si gasca lui de nemernici.
ion
03 Sep 12:39
+0
VOTURI
-0
Era si pacat ca o asa bunaciune sa fie maritata. Strica tot farmecul.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE