REACŢIA Gabrielei Firea după ce Marian Munteanu a fost propus candidatul PNL la Primăria CapitaleiALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, salută desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru fotoliul de edil-şef şi spune că strategia social-democraţilor nu se schimbă cu nimic.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "Salut decizia PNL de a nominaliza un candidat propriu pentru funcția de primar general al Capitalei în persoana domnului Marian Munteanu și aștept cu interes să aflu care sunt proiectele sale pentru București.

Sunt convinsă că vom avea ocazia să ne confruntăm soluțiile pentru problemele oamenilor și de asemenea am convingerea că domnul Munteanu va fi de acord ca în această campanie să discutăm despre administrație și nu despre politică.

Pentru noi, strategia rămâne aceeaşi. Avem un program de guvernare locală pe care îl vom propune bucureştenilor. Eu nu candidez împotriva unor oameni, ci pentru Bucureşti. În consecinţă, eu voi continua să mă concentrez pe acele probleme pe care locuitorii Capitalei le vor rezolvate cât mai grabnic", precizează Firea, într-un comunicat de presă.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Marian Munteanu va candida din partea PNL la Primăria Capitalei. Fostul lider al studenților din Piața Universității a fost propus oficial, marţi, de conducerea liberală pentru a intra în cursa electorală din Bucureşti. Munteanu este al treilea candidat al PNL pentru Primăria Capitalei, după ce Ludovic Orban şi Cristian Buşoi au decis să se retragă. 

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Gabriela Firea, Marian Munteanu, marian Munteanu candidat PNL, Marian munteanu primaria capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE