Reacția Gabrielei Firea, după REZULTATELE EXIT-POLL: Îi felicit pe bucureșteni, ei au câștigatCandidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, cotată în rezultatele de tip EXIT-POLL drept noul primar al Bucureștiului, le-a mulţumit bucureştenilor pentru votul de duminică și le-a transmis că ei au câștigat în această seară.

Reactia Gabrielei Firea, dupa REZULTATELE EXIT-POLL: Ii felicit pe bucuresteni, ei au castigat
Reacția Gabrielei Firea, după REZULTATELE EXIT-POLL: Îi felicit pe bucureșteni, ei au câștigat
Foto: gabriela-firea.ro

''Îi felicit pe bucureşteni pentru că ei au câştigat în acestă seară. Au votat un om şi un program. Îi asigur că vor fi primarul lor şi îi voi reprezenta cu cinste'', a declarat Firea duminică seară.

Firea i-a mulțumit și preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, aflat alături de ea, pentru că "a avut încredere că o femeie poate primi votul bucureștenilor".

Firea a mai anunţat că una dintre priorităţile pe care le are ca primar, crearea de locuri de muncă pentru tineri, se poate rezolva. Prima măsură în acest sens va fi crearea unui departament pentru investitori români, europeni şi americani, a mai precizat Firea, adăugând că aceştia se pot implica în proiecte de infrastructură.

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a câştigat alegerile de duminică, potrivit primelor rezultate ale sondajului IRES, realizat, duminică, la ieşirea de la urne. Nicuşor Dan se află pe locul al doilea cu 30,8%, urmat la mare distanţă de liberalul Cătălin predoiu cu 13,3%Rezultate asemănătoare dau și sociologii de la CURS AVANGARDE

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Gabriela Firea, rezultate alegeri

0/1 COMENTARII
pesedeaua
06 iun 07:55
+0
VOTURI
-0
Reacția Gabrielei Firea, după REZULTATELE EXIT-POLL: Îi felicit pe bucureșteni, ei au câștigat. Si cu Halaicu au castigat, si cu Lis, si cu Videanu si cu Oparescu. De vreo 25 de ani tot castiga si rezultatele se vad. Din Micul Paris am ajuns Marea Glina!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE