Reacţia lui Anghel Iordănescu, după victoria obţinută de România cu Insulele FeroeEURO 2016. Anghel Iordănescu a reuşit să califice reprezentativa de fotbal a României la EURO 2016. Iordănescu a obţinut calificarea după meciul cu aceeaşi echipă cu care a debutat pe banca tehnică a României.

Anghel Iordanescu
Anghel Iordănescu
Foto: ilfovsport.ro

EURO 2016Echipa naţională de fotbal a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Insulelor Feroe, în ultima etapă a grupelor preliminare ale Campionatului European din 2016, şi s-a calificat la turneul final care va avea loc în Franţa.

ROMÂNIA EURO 2016. Anghel Iordănescu a salutat o "victorie pentru fotbalul românesc" şi şi-a cerut scuze că România nu a obţinut calificarea de la Bucureşti, de la meciul cu Finlanda. "Sper ca această calificare să aducă schimbări în fotbalul românesc, avem nevoie de ele", a spus selecţionerul după meci, refuzând să precizeze dacă va rămâne pe banca tricolorilor şi la Euro 2016, scrie Romaniatv.net.

EURO 2016. Când îşi va afla România adversarele la EURO 2016 

ROMÂNIA EURO 2016. "Le mulţumesc băieţilor pentru că au făcut un joc bun, au făcut risipă de efort, şi din punctul meu calificarea din ţară ar fi fost meritată", a declarat Anghel Iordănescu la finalul partidei.

EURO 2016. "Am mai spus-o şi o repet. Din punctul nostru de vedere, ne doream încă de la Bucureşti să asigurăm calificarea. Am plecat ofensiv, cu pressing, cu apărare avansată. Din păcate, mingea s-a încăpăţînat şi n-a vrut să intre în poartă. Nu au fost nişte preliminarii grele, zic eu că au fost şi perioade cînd aveam echipa obişnuită cu performanţă şi tot au fost momente grele. Le-am depăşit atunci, le-am depăşit şi acum, iar eu cred că fotbalul românesc avea nevoie de această calificare", a mai spus Iordănescu

Etichete: anghel iordănescu, EURO 2016, România Euro 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE