Reacția lui CTP, după înfrângerea Simonei Halep la Sydney: Simona, bătută de vântSimona Halep a fost înfrântă, vineri dimineață, în semifinala de la Sydney de Svetlana Kuznetsova cu scorul 7-6 (5), 4-6, 6-3, un meci care a început joi dar a fost întrerupt de mai multe ori din cauza condițiilor meteo, respectiv ploaie și vânt. 

Reactia lui CTP, dupa infrangerea Simonei Halep la Sydney: Simona, batuta de vant (Foto adevarul.ro)
Reacția lui CTP, după înfrângerea Simonei Halep la Sydney: Simona, bătută de vânt (Foto adevarul.ro)

SIMONA HALEP VS. SVETLANA KUZNETZOVA, SEMIFINALE LA SYDNEY VINERI 15 IANUARIE 2016, scor final 6-7, 6-4, 3-6. Simona Halep, principala favorită a turneului, a fost învinsă după două ore şi 45 de minute de joc efectiv, partida fiind reluată de la scorul de 5-4 pentru româncă în manşa inaugurală, scor la care jocul a fost întrerupt joi din cauza ploii. 

Meciul Simonei Halep a fost comentat si de Cristian Tudor Popescu. 

Simona e o jucătoare de ritm, în care își intră după o perioadă de joc continuu. Întreruperile din pricina ploii, prelungirea meciului cu Kuznetsova pe două zile, au deranjat-o vizibil.

Apoi, vântul puternic de la Sydney. Darren Cahill i-a dat din nou un sfat foarte bun, la începutul setului decisiv. Când bate vântul, cu cât jucătoarea stă mai în spate în teren, cu atât riscul de a greși pe traiectoriile lungi în aer ale mingii crește. Prin urmare, vino în față. Cum ai prins o lovitură mai aspră, du-te spre fileu.

Zis și... greu de făcut. Pentru că Simona Halep nu stăpânește acest mod de a juca. Încrederea ei în lovitură scade odată cu apropierea de plasă, comenteaza Cristian Tudor Popescu, citat de realitatea.net. 

Și ce nu faci tu, face adversara, c-așa e-n tenis. Superexperimentata Svetlana Kuznetsova, dublă câștigătoare de Grand Slam, după ce Simona a pierdut două șanse de break la 2-1, a început să atace. A făcut pasul în față, și-a asumat riscul, a lovit decisiv. Așa a ajuns la 4-2.

Etichete: Cristian Tudor Popescu, meci simona halep, reactie CTP, semifinale sydney

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE