REACŢIA lui Firea la protestele transportatorilor care au blocat centura CapitaleiGabriela Firea face un apel către Guvern să intervină în ceea ce privește reglementarea tarifelor la asigurările auto obligatorii, astfel încât protestele transportatorilor, care au blocat luni șoseaua de centură a Capitalei, să nu ia amploare.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Fără discuții, fără măsuri clare de reglementare a RCA, aceste proteste vor continua în detrimentul tuturor. Am înțeles că au fost blocate șoselele de centură din marile orașe și că, mai mult decât atât, ar avea loc un protest general în data de 15 septembrie, la doar câteva zile de la începerea școlii și când traficul va fi oricum îngreunat. Este o situație dificilă, atât pentru transportatori, care am înțeles că sunt copleșiți de noua valoare a RCA, cât și pentru ceilalți șoferi care nu pot ajunge la serviciu, acasă, grădinițe, școli etc", precizează edilul Capitalei.

Gabriela Firea amintește că autospecialele ISU au ajuns cu dificultate la incendiul care a izbucnit luni la REMAT Berceni din cauza acestor proteste.

"Cred că este necesar că părțile implicate să se așeze la masa negocierilor și să pună capăt acestor proteste care durează de aproape o lună de zile", subliniază primarul general.

VEZI ŞI INCENDIU în sudul Capitalei. Pompierii au intervenit cu întârziere din cauza traficului blocat

Etichete: Gabriela Firea, poliţă RCA, Primăria Capitalei, protest transportatori, RCA

0/1 COMENTARII
mmnnx
06 Sep 10:50
+0
VOTURI
-0
Modernizări linii tramvai și peroane când mai începe PMB?A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor,Calea Șerban Vodă,Bulevardul Bucureștii Noi,Bulevardul Gheorghe Șincai,Bulevardul Nerva Traian,Bulevardul Mărăști etc etc.Puteau până acum să se înregistreze mii de tragedii în masă pe pericolele astea de peroane înguste lipsite de balustrade de protecție.În ritmul ăsta mai scăpăm de ele la anul și la mulți ani.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h