REACŢIA lui Klaus Iohannis după ce Senatul a respins cererea DNA în cazul lui Titus CorlăţeanPreşedintele Klaus Iohannis a reacţionat, marţi, după ce Senatul a respins cererea DNA de urmărire penală a fostului ministru de Externe, Titus Corlăţean, spunând că obstrucţionarea Justiţiei nu poate fi acceptabilă într-o ţară în care respectarea statului de drept trebuie să fie o prioritate.

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

''Votul dat astăzi în Senat reprezintă un semnal negativ pe care Parlamentul îl dă, din nou, prin blocarea urmăririi penale a unui parlamentar. Obstrucționarea Justiției nu poate fi acceptabilă într-o țară în care respectarea statului de drept trebuie să fie o prioritate. Vinovăția sau nevinovăția cuiva se stabilește în fața unui judecător, nu prin vot în plen", a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Fostul ministru de Externe Titus Corlăţean nu poate fi urmărit penal, au decis senatorii în şedinţa de marţi, respingând solicitarea DNA.

Potrivit anunţului oficial, în favoarea raportului negativ al Comisiei juridice au votat 92 de senatori, iar contra 26.

Etichete: Klaus Iohannis, Titus Corlatean

0/2 COMENTARII
mistretul
22 Jun 07:46
+0
VOTURI
-0
CA SA INTRAM IN NORMALITATE AR TREBUI SA-SI DEA DEMISIA EL ,HOTUL DE LA COTROCENI .....HOTUL DE CASE ...NU-I CLAR NICI CU COPII CARE I-A LIVRAT IN CANADA .
pesedeaua
22 Jun 07:39
+0
VOTURI
-0
Ai dreptate Clausica, dar in Rromanica nu exista nici Justitie nici Stat de Drept. E doar un simulacru. Poate Stat de Drepti!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE