Reacţia lui Klaus Iohannis în cazul Florian ColdeaPurtătoarea de cuvânt a Administrației Prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi, a declarat vineri că a existat o întâlnire între Klaus Iohannis și Florian Coldea.

Reactia lui Klaus Iohannis in cazul Florian Coldea
Reacţia lui Klaus Iohannis în cazul Florian Coldea

Președintele Klaus Iohannis l-a chemat ieri la Cotroceni pe Florian Coldea, adjunctul șefului SRI, suspendat în urma declarațiilor lui Sebastian Ghiță, a spus purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi.

A existat o astfel de discuție, nu am informații despre conținutul discuției. Acestea sunt singurele comentarii pe care le voi face pe acest subiect", a spus purtătorul de cuvânt.

Președintele României este foarte informat, de fiecare dată când sunt subiecte sensibile deține cele mai multe și cele mai bune informații, dar, concret, despre acest subiect dați-mi voie să mă limitez la declarația pe care am făcut-o inițial", a adăugat ea.

Întrebată dacă președintele a discutat cu șeful SRI, Eduard Hellvig, despre punerea la dispoziție a lui Florian Coldea, Mădălina Dobrovolschi a răspuns: „La nivel instituțional există în permanență un dialog între instituțiile principale ale statului. Nu mă voi referi concret la unele discuții care s-au desfășurat în ultima perioadă".

 

VEZI ŞI Florian Coldea, anchetat de o comisie specială, după dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă

Etichete: florian coldea, Klaus Iohannis, Sebastian Ghiţă, SRI

0/4 COMENTARII
LKG
14 Jan 07:13
+0
VOTURI
-0
Deci nu intelegi. Nu e vorba de o Madalina anume, ci de o functie. Nu iese presedintele, indiferent ca e Ponta sau Dragnea sau ce preferinte ai tu, sa declare orice. Iese un purtator de cuvant al sau.
Pe tine te deranjeaza Madalina respectiva, sau pur si simplu Iohannis?
Cris
13 Jan 21:59
+0
VOTURI
-0
Madalina Puscalau e penibila... Pentru ca lumea sa stie ca Iohannis s-a trezit din somn nu e nevoie de purtator de cuvant, trebuie doar sa-l vedem ca cugeta.
JLS
13 Jan 20:14
+0
VOTURI
-0
Daca nu zicea nimic, ragaiai ca de ce nu zice presedintele nimic. Daca a zis, ai ragait ca de ce n-a zis ce vroiai tu sa auzi.

Purtatoarea de cuvant a institutiei prezidentiale, ca asta este, a declarat doar ca presedintele s-a intalnit cu omul ala. Ce s-a discutat, nu e treaba ta sa stii. Acum, cel putin.

Asa ca taci drk din gura, ca de la ragaielile tale s-a-mputit aerul!
Cris
13 Jan 16:39
+0
VOTURI
-0
Mădălina Dobrovolschi mai bine tacea drk din gura, ca n-a decalarat nimic - "va confirm ca a avut loc o intalnire... " este o declaratie egala cu zero. Ca si cand ai da din cap in timp ce ragai.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE