Reacția lui Mircea Badea, după ce Dacian Cioloș a anunțat Guvernul propus: "Mă voia la pușcărie!"Mircea Badea a reacționat, pe Facebook, la lista de miniștri propuși de Dacian Cioloș duminică. Mai precis, realizatorul Antena 3 susține că ministrul desemnat la Justiție, Cristina Guseth, "ma voia acum vreo doi ani la pușcărie".

Reactia lui Mircea Badea, dupa ce Dacian Ciolos a anuntat Guvernul desemnat: "Ma voia la puscarie!"
Reacția lui Mircea Badea, după ce Dacian Cioloș a anunțat Guvernul desemnat: "Mă voia la pușcărie!"
Foto: onlinereport.ro

"La ministerul justitiei doamna Guseth!!! Doamna Guseth ma voia acum vreo doi ani la puscarie, unul dintre dezideratele mele legitimie. Unitate!", a postat Mircea Badea, conform realitatea.net.

Iată episodul la care se referă Mircea Badea:

Mircea Badea a postat în februarie 2014 pe pagina lui de Facebook un comentariu despre cazul lui Gigi Becali. "Magistraţii nu-l lasă pe Becali să se opereze", a scris realizatorul TV. În urma acestui mesaj, ziarul Evenimentul Zilei s-a autosesizat și a dat de înțeles că ar vrea ca Mircea Badea să fie primul jurnalist pedepsit de noul Cod Penal, nota la acea vreme dcnews.ro.

EVZ i-a cerut atunci opinia Cristinei Guseth, pe atunci director Freedom House România, care a spus că art. 276 trebuia menţinut. "De când au apărut primele condamnări în cazuri de mare corupţie, asistăm la atacuri josnice, menite să intimideze magistraţii, propagate de către instituţii de presă de­ţinute de oameni politici cu dosare penale aflate pe rolul instan­ţelor.

Art.276 ar fi descurajat astfel de atacuri murdare, care nu sunt caracteristice presei occidentale, ci presei kompromat din spaţiul fostei URSS. Eliminarea articolului, solicitată insistent de către unii invitaţi şi așa-zişi ziarişti de la Antena 3, va duce la încurajarea atacurilor pe bază mincinoasă şi denigratoare la adresa magistraţilor", a spus Cristina Guseth.

Etichete: CRISTINA GUSETH, guvernul ciolos, Mircea Badea

0/1 COMENTARII
GENERALUL
16 Nov 09:32
+0
VOTURI
-0
Si nu ai intrat inca, ahhh?? Lasa, nu te mai oftica, vine si randul tau

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE