Reacţia lui Nicuşor Dan după ce Gabriela Firea a declarat că-l vrea viceprimarALEGERI PRIMARIA CAPITALEI 2016. Nicuşor Dan a afirmat luni că discuţiile cu principalele partide politice, în perspectiva alegerilor locale din Bucureşti, sunt inutile, ca reacţie la declaraţia social-democratei Gabriela Firea potrivit căreia acesta ar fi potrivit pentru funcţia de viceprimar în echipa sa.

Nicusor Dan
Nicuşor Dan

ALEGERI PRIMARIA CAPITALEI 2016. "În momentul acesta, nu văd la principalele partide politice, prin politica pe care o duc primarii lor, să existe o voinţă de a face politică altfel. De aceea, orice discuţii cu aceste partide sunt inutile", a afirmat candidatul USB, Nicușor Dan, potrivit Mediafax.

Candidatul USB a răspuns astfel declaraţiei Gabrielei Firea în care aceasta îşi manifesta dorinţa de a avea un viceprimar ca Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, în contextul alegerilor locale din iunie 2016.

Legat de menţionarea numelui său de către candidaţii PNL şi PSD în discursurile publice ale acestora, Nicuşor Dan consideră că aceste partide fac mereu trimitere la el pentru că îşi doresc să-şi atragă simpatia electoratului său. "Este un electorat care ne simpatizează, este o formă de a-şi atrage simpatia acestui electorat, dar nu cred că va fi uşor de sensibilizat", a declarat acesta.

ALEGERI PRIMARIA CAPITALEI 2016. El a respins varianta de a accepta funcţia de viceprimar, în urma alegerilor din iunie 2016, prin negociere cu PSD.

"Eu mă lupt pentru poziţia de primar general şi nu o fac doar ca să-mi pun în CV. Nu pentru acest lucru ne batem de peste 10 ani", a menţionat Nicuşor Dan. El a spus că nu se va complace într-o funcţie decorativă de viceprimar, întrucât "atribuţiile viceprimarului sunt date de Consiliul general şi, în consecinţă, volatile, întrucât depind de majoritatea politică care se poate schimba oricând".

Etichete: alegeri primaria capitalei, Gabriela Firea, nicuşor dan, Primăria Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE