Reacţia lui Nicuşor Dan, după ce Robert Negoiţă a fost pus sub urmărire penalăNicușor Dan a comentat, pe Facebook, audierea lui Robert Negoiță la DNA, subliniând că, astfel, 6 din cei 7 primari ai Capitalei au probleme cu corupția și că "Bucureștiul trebuie curățat de această corupție generalizată".

Nicusor Dan a reactionat, pe Facebook, dupa ce Robert Negoita a fost audiat la DNA
Nicuşor Dan a reacţionat, pe Facebook, după ce Robert Negoiţă a fost audiat la DNA
Foto: psnews.ro

"Am ajuns la 6 din 7 primari ai Bucureștiului cu probleme de corupție. Primarul Sectorului 3 a fost chemat astăzi la DNA. Tot astăzi a fost chemat și co-președintele PNL, Vasile Blaga. Iar săptămâna trecută a fost chemat Ludovic Orban, cel care era atunci candidatul PNL la Primăria Generală. Toate aceste anchete ne arată cât de generalizată este corupția din partidele mari. Bucureștiul trebuie curățat de această corupție generalizată. Bucureștiul trebuie salvat de politicieni. Avem nevoie de altfel de oameni la Primăria Generală, în primăriile de sector și în consiliile locale. Avem nevoie de oameni curați, competenți, care s-au implicat în rezolvarea problemelor orașului. Avem nevoie de oameni decenți, care să vină cu soluții, nu cu lozinci. Nu putem înlocui corupția și incompetența cu demagogia.", a notat Nicușor Dan pe pagina de Facebook.

Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, este urmărit penal într-un dosar în care este acuzat de evaziune fiscală. Negoiţă a fost citat, joi, la DNA, pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea de suspect într-o cauză deschisă în urma unei plângeri depuse în 2009 de fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar. Robert Negoiţă este candidatul PSD pentur un nou mandat la Primăria sectorului 3.

Etichete: negoiţă, nicuşor dan, robert negoita

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE