REACŢIA lui Ponta, la trimiterea în judecată: Singura problemă a ţării e obsesia unui procurorPremierul Victor Ponta a reacţionat, pe Facebook, după trimiterea sa în judecată în dosarul Turceni-Rovinari. Prim-ministrul a declarat că, în timp ce România are şanse să depăşească în trei ani mai multe ţări europene, potrivit FMI, "singura problemă a ţării este obsesia unui procuror total neprofesionist în a se afirma în carieră inventând şi imaginând fapte şi situaţii neadevarate".

REACTIA lui Ponta, la trimiterea in judecata: Singura problema a tarii e obsesia unui procuror
REACŢIA lui Ponta, la trimiterea în judecată: Singura problemă a ţării e obsesia unui procuror
Foto: ziuanews.ro

"In trei ani Romania va depasi economic mai multe tari europene - spune FMI!
Cred cu tarie ca acest lucru este realizabil , prin munca romanilor si printr-o guvernare eficienta ( si atunci , in 2018, ne vom gandi ca nu au fost rele timpurile in care economia creste, salariile si pensiile la fel, absorbin fonduri europene si ajutam Moldova, si singura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist in a se afirma in cariera inventand si imaginand fapte si situatii neadevarate din urma cu 10 ani)!", a scris Ponta pe Facebook.

 

În trei ani România va depăși economic mai multe țări europene - spune FMI! Cred cu tărie că acest lucru este...

Posted by Victor Ponta on Thursday, September 17, 2015

Victor Ponta a fost trimis, joi, în judecată în dosarul Turceni-Rovinari. Premierul este acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată și  spălarea banilor. Alături de Victor Pomta a mai fost trimis în judecată, sub control judiciar și Dan Șova. „Din probele administrate a rezultat că, prin încheierea contractului de conlucrare, s-a urmărit bonificarea inculpatului Ponta Victor Viorel pentru contractele încheiate de SCA „Șova și Asociații” cu COMPLEXURILE ENERGETICE, având în vedere că a rezultat că aceste contracte nu s-ar fi încheiat dacă, la nivelul companiilor de stat, nu ar fi existat percepția că Șova Dan Coman beneficiază de susținerea inculpatului Ponta Victor Viorel." Mai multe detalii AICI.

Etichete: dosarul turceni-rovinari, procuror, reacție, trimitere în judecată, Victor Ponta

0/1 COMENTARII
Pontus
17 sep 19:07
+0
VOTURI
-0
Obsesia unui procuror total neprofesionist?
Hmm... Asta nu se incadreaza la abuz asupra justitiei?
Daca ai probe ca acel procuror este "total neprofesionist", pai fa-le, tata, publice! Daca nu, atunci e doar calomnie si persiune asupra sistemului judiciar!

Cum ramane? Ai probe ca omul ala habar n-are ce face, sau doar arunci cu fumigene?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE