REACŢIA lui Predoiu, după ce Nicuşor Dan a anunţat că nu se retrage din cursa electoralăALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, i-a transmis, luni, un mesaj contracandidatului său Nicuşor Dan, după ce acesta a anunţat că acceptă să se facă un sondaj de opinie care să arate care dintre cei doi este cel mai bine plasat în opţiunile bucureştenilor, dar că el nu se va retrage din cursa electorală. Liberalul spune că declaraţiile lui Nicuşor Dan sunt contradictorii.

Catalin Predoiu
Cătălin Predoiu

ALEGERI BUCUREŞTI 2016 Cătălin Predoiu a postat un clip pe Facebook, cu un mesaj referitor la acceptarea de către Nicuşor Dan a propunerii PNL de realizare a unui sondaj de opinie.

"Pentru mine, cel mai important este să înţeleg ce vrea Nicuşor Dan. A spus că acceptă un sondaj, dar că nu se va retrage în niciun chip, ceea ce este contradictoriu. Trebuie să îl întrebăm clar, vrea sau nu să unificăm votul de dreapta?", a transmis Predoiu către Nicuşor Dan.

Mesajul lui Cătălin Predoiu vine în contextul în care candidatul USB, Nicuşor Dan, a anunţat, duminică seară, într-o dezbatere la TVR1, că acceptă propunerea liberalilor de a se face un sondaj de opinie care să îi măsoare pe cei doi candidaţi de dreapta aflaţi în primele poziţii, în preferinţele bucureştenilor, scrie news.ro.

Cu toate acestea, Nicuşor Dan a ţinut să precizeze că nu se va retrage din cursa electorală, aşa cum propusese PNL, ci sondajul, care ar dori să fie realizat de o casă de sondare a opiniei publice internaţională, să fie făcut doar pentru corecta informare a bucureştenilor.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, cătălin predoiu, nicuşor dan

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE