ROBERT NEGOIŢĂ nu neagă TEZA de doctorat PLAGIATĂ: "Nu regret că îmi va fi retras TITLUL"Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, spune că îşi asumă episodul tezei de doctorat şi se va supune deciziei pe care o va lua Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare.

Robert Negoita
Robert Negoiță

Robert Negoiţă, care a primit verdict de plagiat din partea Comisiei de etică a Academiei de Poliţie, spune că, cel mai probabil, îi va fi retras titlul de doctor şi că nu are niciun regret în acest sens, singurul lucru pe care îl regretă fiind faptul că s-a lăsat tentat de moda titlurilor academice, potrivit Mediafax.

"Comisia de etică a Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" a început procedura prin care, cel mai probabil, îmi va fi retras titlul de doctor. Nu am niciun regret că acest lucru se va întâmplă, cu atât mai mult cu cât îmi dau seama că, în parcursul meu din administraţia publică, cele mai importante au fost cunoştinţele dobândite practic", a reacţionat primarul sectorului 3.

Social-democratul mai susţine că îşi asumă acest episod şi că se va supune deciziei pe care o va lua Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare.

"Singurul lucru pe care îl regret este acela de a mă fi lăsat tentat, în trecut, de această <> a titlurilor academice. Este un episod pe care mi-l asum şi din care am învăţat o lecţie importantă: singurele realizări notabile sunt cele construite pe o baza sănătoasă! Mi-am asumat acest principiu în calitate de primar dar, din păcate, nu l-am avut în vedere din perspectiva academică. Tocmai de aceea, mă voi supune deciziei Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU), dacă acesta va decide să îmi retragă titlul de doctor", a precizat Negoiţă.

Academia "Al. I. Cuza" a propus retragerea titlului de doctor al lui Robert Negoiţă. Robert Negoiţă este doctor în Ştiinţe Juridice din anul 2012, când şi-a dat doctoratul la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", teza fiind intitulată "Criza economico-financiară şi impactul acesteia asupra echilibrului social".

Etichete: doctorat plagiat, plagiat, plagiat robert negoita, robert negoita, teză de doctorat, teza doctorat plagiata

0/4 COMENTARII
alex
25 Jul 09:26
+0
VOTURI
-0
@cititor ce lasa Negoita in urma? betonarea spatiilor verzi, calitatea slaba a lucrarilor efectuate la blocurile aflate încă în lucru (au fost depuse nenumarate sesizari de catre cetateni), desfiintarea trotuarelor pentru a face parcari? si multa minciuna? Pentru cladirile din perioada interbelica si care se afla in sectorul 3 nu a facut absolut nimic. Si inca ceva Primaria sector 3 a contractat 15 proiecte pentru reabilitarea blocurilor finanțate prin Programul Operational Regional 2007-2013. Majoritatea proiectelor au demarat în luna aprilie 2015, cu termen de finalizare decembrie 2015. Primaria sector 3, condusă de Robert Negoita, a pierdut DEFINITIV peste 44 milioane Euro din fondurile europene pentru reabilitarea blocurilor, gradul de rambursare a cheltuielilor fiind doar de 30,8%, conform datelor oficiale. Pentru a acoperi aceste pierderi, primăria a contractat în iunie 2015 un credit in valoare de 97 milioane EURO de la Banca Europeană de Investiţii, suma care evident că va împovara bugetul local în anii urmatori.
cititor
25 Jul 08:37
+0
VOTURI
-0
Toti nemernicii scriu cu cuvinte inacceptabile . Nu ma intereseaza persoana lui Negoita. Trec , din cand in cand, prin Sectorul 3. Cred ca este pe locul 2 după Sectorul 1 ca frumusete, desi are bani mult mai putin. Pana la urma conteaza ce lasa Negoita in urma , nu ce scriu netrbnicii prin ziare.
Cris
25 Jul 07:01
+0
VOTURI
-0
Suge-o, Florin!

Pentru Negoitza, titlul de doctor nu valoreaza nici doi bani: nu titlul de doctor la adus din nou la primarie ci votul prostilor cu 60%, asa ca, borduri, betoane, desfiintare de spatii verzi, etc.
Florin
25 Jul 05:00
+0
VOTURI
-0
Metoda de lucru usoara!
Începe acum!Îti oferim siguranta!Garantia seriozitatii este aici!Viitor promitator!
Alegerea cea mai buna pentru tine!Obtii usor rezultate!Faci bani simplu si repede!
Pentru detalii intra pe: bit.ly/293Uzt8 Nu ai nimic de pierdut!Ai numai de câstigat!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE