Reacția ministrului Sănătății, după ce procurorii au descins la Spitalul Județean IlfovMinistrul Sănătății, Victor Costache, a cerut de urgență ca reprezentanții CNAS să verifice toate decontările efectuate de Spitalul Județean Ilfov, după ce procurorii au efectuat, miercuri, percheziții într-un dosar de delapidare și fraudă.

Spitalul judetean Ilfov
Spitalul județean Ilfov

„Ministerul Sănătății solicită, în regim de urgență, conducerii Casei Naționale de Asigurări de Sănătate demararea unei verificări a tuturor decontarilor făcute către Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov", informează instituția, printr-un comunicat de presă.

Citește și: Codul Penal este de partea lui Liviu Dragnea-Cum ar putea fi eliberat mai devreme

Potrivit ministrului Victor Costache, va fi gândit un plan de acțiune astfel încât să fie prevenite situații similare.

"Este regretabil că astfel de practici încă se mai întâlnesc în sistemul medical din România. Ca ministru sunt indignat și anunț toleranță zero față de acest fenomen. Așteptam ca procurorii să-și spună cuvântul, iar după aceea, noi, împreună cu noua echipă de la Casă, vom acționa în consecință", a declarat ministrul Sănătății, Victor Costache.

Citește și: Ludovic Orban și-a făcut publică declarația de avere-Cât este de bogat, de fapt, premierul României

Precizările vin după ce polițiștii Capitalei și procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au efectuat, miercuri, mai multe percheziții la Spitalul Județean Ilfov într-un dosar de fraudă informatică, delapidare și fals intelectual.

Potrivit unor surse, sunt vizate decontări ilegale de intreruperi de sarcină.

Etichete: descinderi, Ilfov, ministru sanatatii, procuror, spital

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE