Reacţie dură a unui rănit de la COLECTIV după ce patronii clubului au scăpat de arestul la domiciliu



Cătălin Scânteie, unul dintre răniţii de la #COLECTIV, a transmis un mesaj dur, după ce patronii clubului au scăpat definitiv de arestul la domiciliu, prin decizie a instanţei.

Patronii clubului Colectiv au scapat de arestul la domiciliu
Patronii clubului Colectiv au scăpat de arestul la domiciliu

"Începând de azi, patronii de la Colectiv ar face bine să stea cu ochii în patru când vor ieși din casă, să se fereasca de furia răniților și a rudelor celor decedați pe 30.10.2015.

Departe de mine acest gând, dar nu se știe niciodată cum se vor intersecta drumurile noastre și cum vor decurge "amabilitățile".

Dacă ei au scăpat atât de ușor, ei... niște "neica nimeni", necunoscuți până acum 5 luni, atunci vă imaginați ce (nu) se va întâmpla cu ăi de sus, da?

România, te iubesc, căcat ine nu găsesc!", a scris Cătălin Scânteie pe Facebook. 

Tribunalul București a respins definitiv, luni, cererea Parchetului General de prelungire cu 30 de zile a măsurii arestului la domiciliu pentru patronii clubului Colectiv - Alin George Anastasescu, Paul Gancea și Costin Mincu. Cei trei vor fi judecati sub control judiciar

Etichete: #Colectiv, catalin scanteie, patroni colectiv

0/1 COMENTARII
Andrei
29 Mar 15:03
+0
VOTURI
-0
Daca nu scria si acel ultim paragraf, nu aveam nimic de comentat...insa l-a scris si astfel si-a aratat adevarata fata de om mic si 7egos. Romania nu e de cacat omule, ci tu si alti oameni ca tine care una-doua incep cu "Romania, tara de rahat". Gunoaielor!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE