Reacție incredibilă a șefei DNA, după discursul de victimizare al lui Ponta, de la ambasada FranțeiVictor Ponta a făcut tot posibilul pentru a nu da ochii cu Laura Codruța Kovesi la petrecerea de Ziua Franței de la ambasadă. În discursul său, Victor Ponta s-a autovictimizat, însă, făcând referire la "ghilotina" pe care trebuie să o privească în fiecare dimineață. 

Laura Codruta Kovesi, la Ziua Frantei
Laura Codruța Kovesi, la Ziua Franței

Camerele de luat vederi au surprins momentul în care şefa DNA, Laura Codruta Kovesi, şi-a dat ochii peste cap şi a zâmbit ironic în timpul discursului premierului Victor Ponta de la ambasada Franţei din Bucureşti.

Cei doi au fost prezenţi marţi la petrecerea organizată de ziua naţională a Franţei la ambasada din Bucureşti. Premierul s-a referit, în timp ce vorbea cu ambasadorul Franţei, la "ghilotina model romanesc", adică dosarele DNA, moment în care Laura Codruţa Kovesi nu s-a putut abţine să nu radă ironic, informează Ştirile Pro TV.
"Apreciez mult ce aţi spus despre statul de drept. Cred că trebuie să lucrăm împreună. Deşi România e puţin în urma fata de Franţa, în fiecare dimineaţă ne uităm la ghilotină, dar e mereu un început. Sunt sigur că România va fi din punct de vedere economic şi social, instituţional o ţară europeană. Dacia-Renault, mereu pe locul întâi. Vom face autostrada, este deja aprobată", a spus Victor Ponta.

Etichete: Ambasada Franţei, discurs, DNA, Laura Codruţa Kovesi, procurori, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE