REACŢII după ce patronul Hexi Pharma a murit. Ponta: "Chiar e şocant! Cum e posibil aşa ceva?"Dan Condrea, patronul companiei Hexi Pharma, a murit într-un accident rutier, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit puternic de un copac pe un drum judeţean din Corbeanca. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă a fost vorba despre un accident sau despre o sinucidere. Fostul premier Victor Ponta se întreabă: "Cine are putere sa faca asa ceva?!"

Dan Condrea a murit
Dan Condrea a murit

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, compania implicată în scandalul dezinfectanţilor folosiţi în spitale, a murit, duminică seara, într-un accident rutier produs în județul Ilfov.

Dan Condrea a decedat după ce mașina pe care o conducea a intrat cu viteză într-un copac de pe marginea drumului. El a fost desfigurat în urma impactului, dar oamenii legii l-au identificat pe baza actelor găsite lângă mașină. Anchetatorii nu exclud ipoteza sinuciderii. 

Victor Ponta, pe Facebook:  "Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil asa ceva?!? Cine are putere sa faca asa ceva?!? Ce stia acest om si cine se temea de ce stia el?!? Din pacate Romania in 2016 inseamna frica , suspiciune si forte nevazute care de fapt ne decid viata! Ps - am vazut ca a confirmat si Comisia de Control a SRI ca in mandatul meu de aproape 4 ani ca Prim Ministru nu am primit NICI MACAR O SINGURA INFORMARE pe tema "Hexi Pharma" / la fel in mandatul de 3 ani al Premierului Emil Boc!!!",.

Liderul PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a afirmat, duminică seara la Digi24, în contextul morţii patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, că "în mod cert" procurorii vor lua în calcul şi ipoteza unei crime.

Etichete: dan condrea, dan condrea a murit, dan condrea accident rutier, patronul hexi Pharma, patronul hexi pharma a murit

0/1 COMENTARII
Sebastian Ghita
23 May 08:08
+0
VOTURI
-0
Cine are putere sa faca asa ceva?!?

Fizica, domnu' avocat, fizica! Inertia.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h