Reclama la un cartier rezidențial din Brașov, INTERZISĂ de CNACNA a interzis, în ședința de marți, reclama la cartierul rezidențial Avantgarden din Brașov.

Reclama la un cartier rezidential din Brasov, INTERZISA de CNA
Reclama la un cartier rezidențial din Brașov, INTERZISĂ de CNA
Foto: avantgarden3.ro

CNA a decis că spotul de promovare a cartierului rezidenţial Avantgarden, care a fost difuzat şi de Pro TV Braşov, a încălcat articolul 29, alineatul 2, litera d din Legea audiovizualului, potrivit căruia "Comunicările comerciale audiovizuale trebuie să nu provoace nicio daună morală, fizică sau mentală minorilor şi, în special: să nu prezinte în mod nejustificat minori în situaţii periculoase".

În acest spot publicitar este prezentat cazul a doi minori care se plimbă nesupravegheaţi de un adult pe străzile oraşului la o oră târzie. Din spot se vede că fetiţa a părăsit locuinţa părinţilor fără a-i anunţa pe aceştia, pentru a se plimba prin oraş alături de alt minor, un băieţel. După ce minorii realizează că s-au rătăcit în oraş, adultul din spot le spune: "Nu v-aţi rătăcit! Aţi ajuns acasă!", situaţie neadevărată în contextul prezentat în spot.

Etichete: Avantgarden, reclamă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h