RECOMANDĂRI TRAFIC RUTIER București. Un SEMAFOR DEFECT într-o intersecție importantăTRAFIC BUCUREŞTI. Poliţiştii rutieri anunţă că, joi, este defect un semafor într-o intersecţie importantă din Capitală. Potrivit Brigăzii Rutiere, în ultimele 24 de ore, în Bucureşti, au avut loc 12 accidente rutiere, în urma cărora 13 persoane au fost rănite uşor.

Trafic in Bucuresti
Trafic în București

SEMAFOARE DEFECTE
- Calea Griviţei – Str. Lainici

TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICŢIONAT, PARŢIAL, CA URMARE A LUCRĂRILOR DE INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ:

- Drumul Taberei, între str. Valea Argeşului şi str. Valea Ialomiţei – lucrări metrou;
- Bd. Bucureştii Noi, între str. Mitropolit Varlaam – str. Cricovului şi între Intrarea Berheci – Pod Străuleşti (str. Slt. Constantin Godeanu);
- Bd. Eroilor Sanitari între Piaţa Operei Române şi Bd. Eroilor.
- Şos. Pantelimon între Şos. Iancului şi Şos. Vergului;
- Piaţa Sudului;
- Bd. Liviu Rebreanu între Bd. Nicolae Grigorescu şi Bd. 1 Decembrie 1918;
- Str. Valea Ialomiţei;
- Str. Râul Doamnei;
- Calea Văcăreşti între Str. Mărţişor şi Şos. Olteniţei.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să respecte semnificaţia indicatoarelor montate temporar în zonele menţionate.

ACCIDENTE RUTIERE:

În ultimele 24 de ore, în Capitală, au fost înregistrate 12 accidente rutiere, în urma cărora 13 persoane au fost rănite uşor.

PRINCIPALELE CAUZE:

- neacordarea prioritatii de trecere pietonilor care au acest drept;
- traversarea neregulamentara a pietonilor;
- neasigurarea la schimbarea direcţiei de deplasare.

Recomandări

În condiţiile unui trafic aglomerat recomandăm conducătorilor auto:

• atunci când doresc să traverseze o intersecţie la culoarea verde a semaforului electric, dar este evident că nu vor reuşi din cauza coloanei de autovehicule, să rămână pe loc şi să aştepte eliberarea intersecţiei chiar dacă între timp se va derula încă un ciclu semaforic; procedând astfel vor permite deplasarea celor care rulează pe drumul transversal;
• să nu depăşească coloana de autovehicule oprite la semafor şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră;
• să nu oprească autovehiculele în locurile unde acest lucru este interzis şi să nu claxoneze inutil.

RECOMANDĂRI TRAFIC
-să nu depaşească coloana de autovehicule oprite la semafor;
-să nu oprească sau să staţioneze în locuri unde ar putea împiedica desfaşurarea normală a traficului rutier;
-să păstreze liber centrul intersecţiei;
-să nu blocheze calea de rulare a mijloacelor de transport public;
-să nu treacă la culoarea roşie a semaforului electric;
-să nu claxoneze inutil;

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile special amenajate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.

Etichete: Bucureşti, semafoare defecte București, semafor defect, trafic rutier, trafic rutier bucuresti

0/1 COMENTARII
Barbu
28 apr 10:24
+0
VOTURI
-0
Să facă mass media și campanii de educare a bicicliștilor.Nu mai putem în calitate de pietoni circula pe străzile Bucureștiului pe trotuare și pe trecerile de pietoni în condiții de siguranță din cauza lor.Mai ales pe trecerile de pietoni.Călăresc bicicletele pe ele făcând slalom printre pietoni și periclitând siguranța circulației pietonilor pe ele.A vedea trecerea de pietoni din Piața Victoriei de la intersecția cu Calea Victoriei,trecerea de pietoni de pe Șoseaua Pavel Kiseleff din Piața Victoriei,trecerea de pietoni de pe Bulevardul Aviatorilor de la intersecția cu Strada Ion Mincu de pe sensul Strada Gheorghe Demetriade Stradă Ion Mincu,trecerea de pietoni de pe Bulevardul Primăverii de la intersecția cu Bulevardul Aviatorilor,trecerea de pietoni de pe Bulevardul Aviatorilor de la intersecția cu Bulevardul Primăverii,trecerea de pietoni de pe Bulevardul Constantin Prezan de la intersecția cu Bulevardul Aviatorilor și trecerea de pietoni de pe Strada Ion Mincu de la intersecția cu Bulevardul Aviatorilor.Să ruleze cu bicicletele pe carosabil alături de ceilalți conducători auto respectând aceleași reguli de circulație alături de ei.Nu să deranjeze pietonii pe trotuare și pe trecerile de pietoni.Care se angajează cu bicicletele în traversare să aibă măcar bunul simț să se dea jos de pe ele și să le ducă de mână de pe un trotuar pe celălalt.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h