RECONSTRUCŢIA stadioanelor Steaua, Dinamo, Rapid şi Arcul de Triumf începe ANUL VIITORReconstrucția stadioanelor Steaua, Dinamo, Rapid și a celui de rugby Arcul de Triumf, operațiune necesare pentru asigurarea arenelor de antrenament echipelor care vor participa la Campionatul European de fotbal din 2020, va începe anul viitor, anunță ministrul Administrației, vicepremierul Vasile Dîncu.

RECONSTRUCTIA stadioanelor Steaua, Dinamo, Rapid si Arcul de Triumf incepe anul viitor
RECONSTRUCŢIA stadioanelor Steaua, Dinamo, Rapid şi Arcul de Triumf începe anul viitor

Amenajarea stadioanelor este necesară, alături de alte condiții care trebuie îndeplinite, pentru ca României să nu îi fie retras dreptul de a organiza 4 partide de fotbal de la acea competiție, conform deciziei UEFA, notează profit.ro.

Planul guvernanților este ca studiile de fezabilitate pentru cele patru stadioane să fie finalizate în această toamnă.

Potrivit lui Dîncu, reprezentanții Companiei Naționale de Investiții, Federației Române de Fotbal și ai celor patru cluburi s-au întâlnit și au stabilit, de principiu, capacitățile pe care le vor avea în urma reconstrucției cele patru arene.

Aceste capacități vor fi definitivate prin studiile de fezabilitate, dar s-a convenit ca stadionul Steaua să aibă 30.000 de locuri, Dinamo - 25.000 de locuri, Rapid - între 15.000-18.000 de locuri, iar stadionul de rugby de la Arcul de Triumf - între 8.000-12.000 de locuri.

Etichete: EURO 2020, euro 2020 la bucuresti, stadion dinamo, stadion rapid, stadion steaua, UEFA, vasile dincu

0/4 COMENTARII
mos teaca
29 iul 09:40
+0
VOTURI
-0
amintitiva va rog cand primaria generala a promis ceva si a respectat, niciodata, asa se va intampla si acum, atata timp cat mai exista comunisti nu vom avea stadioane, ca lumea ,apa calda si caldura, becuri pe strazi si semafoare, strazi asfaltate cu apa si canalizare.Asta numai din cauza comunistilor care mai sunt si ii vedem la tv, ca prosti din tv sunt pui de comunisti.
un altul
28 iul 10:01
+0
VOTURI
-0
Anul viitor! :)))) In 2015 ziceau acelasi lucru!
ggg
27 iul 19:11
+0
VOTURI
-0
poate reusesc sa inlocuiasca becurile arse si de la semafoare .... daca nu cumva treaba e prea "ieftina" ....
Florina
27 iul 17:16
+0
VOTURI
-0
Colaborare online! Companie internationala in plina extindere! Castiguri imediate si mari! Nu trebuie sa platiti nimic! Nu cumparati nimic! Oferta este noua! Selectam urgent persoane foarte serioase! Se lucreaza in timpul liber, pe calculator. Inregistreaza-te gratuit aici: http://bit.ly/29bHQXJ

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE