Record atins de Primăria Capitalei în ultimii trei ani. Anunțul făcut de Gabriela FireaEdilul Capitalei, Gabriela Firea, scrie pe pagina sa de Facebook, că instituția pe care o conducere a atras fonduri europene nerambursabile, în ultimii trei ani, în valoare totală de 920 de milioane de euro.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

„Record de fonduri europene atrase de Primaria Capitalei in ultimii 3 ani!

Am semnat contractul de finanțare aferent proiectului de „Extindere și reabilitare a infrastructurii de apă și apă uzată în zonele Ghidigeni, Olteniței, Cheile Turzii și Henri Coandă din Municipiul București", proiect co-finanţat din Fondul de Coeziune prin POIM 2014-2020, ce presupune extinderea sistemului de alimentare cu apă și canalizare, precum si reconfigurarea sistemului de apă uzata din aria de proiect, in valoare de aproximativ 68 de milioane euro.

De la preluarea mandatului de Primar General, am semnat alte 13 contracte cu finantare europeana prin Programul Operațional Regional (POR) 2014 – 2020, cu o valoare totala de aproximativ 279 milioane de euro, ce vizeaza achizitia a 100 de tramvaie, 100 de autobuze electrice, precum si modernizarea unui tronson de 1,1 km cale dublă linie de tramvai pe Bd. Vasile Milea.

De asemenea, Primaria Capitalei a atras fonduri europene, prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020 pentru "Finalizarea Stației de Epurare Glina, reabilitarea principalelor colectoare de canalizare și a canalului colector Dâmbovița (Caseta) în Municipiul București – Etapa a II a", cel mai mare proiect de mediu din România, cu finanțare europeană, în valoare totală de 360 de milioane de euro, si lucreaza la documentatia necesara pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru modernizarea a peste 200 km din reteaua primara prin POIM, in valoare de aproximativ 213 milioane de euro.

Astfel, Primaria Capitalei atrage, in total, aproximativ 920 de milioane de euro, fonduri nerambursabile, prin care dezvolta importante proiecte menite sa asigure bucurestenilor un nivel de trai comparabil cu al oricarei alte capitale europene", a scris Firea.

 

Etichete: Gabriela Firea, pmb, Primăria Capitalei, record

0/2 COMENTARII
Diana Hanganut
06 ian 10:56
+0
VOTURI
-0
Când l-am găsit pe doctorul Ogume, aveam nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vraja de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să-mi trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand pe dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. Sunați-l sau adăugați-l pe whatsapp prin: +2348069032895
Maximus
05 ian 10:17
+0
VOTURI
-0
Deci, dupa 4 ani realizarile sunt semnarea de contracte. D-na utilizeaza multe cifre goale de continut pentru a sustine ca face ceea ce de fapt nu face: x utilaje pregatite, y tone de substante antiderapante, z milioane de euro, etc.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE