ACADEMIA COPIILOR. RECORD de înscrieri la Academia Copiilor din Sectorul 2. Ce a anunţat primarulACADEMIA COPIILOR SECTOR 2. Dacă la prima ediție a Academiei Copiilor au participat peste 17.000 de elevi, cea de-a doua ediție debutează cu un număr record de participanți, de peste două ori mai mult, care arată reușita de care se bucură proiectul derulat de Primăria Sectorului 2. 

ACADEMIA COPIILOR SECTOR 2. Cu peste 37.000 de copii înscriși, cea de-a doua ediție a Academiei Copiilor Sector 2 dovedește că este un proiect educațional de succes la nivel național. 

"Astăzi am lansat oficial a doua ediție a proiectului Academia Copiilor Sector 2, proiect ce se bucură de un real succes. Avem un număr de 37.000 de copii înscriși, care vor parcurge săptămânal 2.191 de cursuri, sub îndrumarea celor 600 de profesori", a declarat primarul Sectorului 2, Mugur Mihai Toader. 

CITEŞTE ŞI Proiectul "Academia Copiilor", lansat oficial în Sectorul 2. Selly şi Mirela Retegan, ambasadori

ACADEMIA COPIILOR SECTOR 2. Potrivit proiectului, domeniile de instruire în "Academia copiilor" sunt dezvoltate pe trei direcții şi anume:

- Servicii educaționale (prevenirea abandonului școlar, ameliorarea performanțelor școlare, consolidarea cunoștințelor dobândite și aprofundarea noțiunilor necesare pentru promovarea examenelor naționale);

- Dezvoltare personală (orientarea în carieră pentru elevi, dezvoltarea abilităților de comunicare verbală şi nonverbală, dezvoltarea aptitudinilor creative şi sociale, parcurgerea modulelor de educație nonformală în vederea învățării lucrului în echipa, educație financiară, dezvoltarea memoriei, a gândirii, a atenției etc.)

- Sănătate (învățarea bunelor practici pentru creșterea calității vieții prin sport, programe de sănătate și prevenție)".

Academia Copiilor Sector 2 este un proiect pilot al Primăriei Sectorului 2, realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

ACADEMIA COPIILOR SECTOR 2. Organizat de Primăria Sectorului 2, prin intermediul Direcției Generale pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, proiectul pilot al acestui program educațional se bucură deja un real succes în rândul preșcolarilor și elevilor din Sectorul 2, numărul mare al înscrierilor depășind cu mult așteptările organizatorilor. Astfel, zeci de mii de preșcolari și elevi beneficiază de cursuri opționale gratuite, cu o tematică variată care merge de la limbi străine, competențe digitale, arte vizuale și sport până la dans, teatru, cursuri de orientare școlară sau în carieră, dezvoltare personală, comunicare în public, planning familial și prevenția consumului de alcool și droguri. 

ACADEMIA COPIILOR SECTOR 2. Mai multe informații despre proiectul Academia Copiilor Sector 2 pot fi obținute de pe www.învatamantsector2.ro și de pe pagina de Facebook/InvatamantS2/ .

Etichete: academia copiilor Sector 2, ACADEMIA COPIILOR SECTOR 2., cursuri academia copiilor, mugur mihai toader, Sectorul 2

0/1 COMENTARII
Lucy
03 oct 10:47
+0
VOTURI
-0
Hei băieți, Cum l-am obținut pe fostul meu soț înapoi repede, Dr.Padman iubește foarte mult castingul vraja! Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie în urmă cu trei luni și de atunci viața mea s-a umplut de dureri de durere și de rupere cardiacă, deoarece a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut toată viața. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii ale unui caster vrăjitor numit Dr.Padman că poate să-l readucă pe iubitul în câteva zile, îl râd și mi-a spus că nu mă interesează, ci din cauza dragostei pe care prietenul meu a avut-o pentru mine, ea l-a consultat pe marele preot (padmanlovespell@yahoo.com) în numele meu și spre cea mai mare surpriză a mea, după 11 ore mai târziu, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei luni că îmi lipsește și că îi pare atât de rău pentru fiecare lucru pe care m-a făcut să trec. S-a întors la mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu pot să cred, pentru că este de-a dreptul incredibil. Vă mulțumesc Dr.Padman că mi-ați readus iubitul și, de asemenea, prietenului meu minunat care a intervenit în numele meu, pentru orice persoană care ar putea avea nevoie de ajutorul acestui drăguț aici este adresa de e-mail: (padmanlovespell@yahoo.com)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE