Rectificare bugetară negativă PMB. Bugetul Municipiului Bucureşti, diminuat cu 10%Bugetul Municipiului Bucureşti pe anul 2019 urmează să fie diminuat cu 608 milioane lei, conform proiectului de rectificare bugetară care figurează pe ordinea de zi a şedinţei din 26 iunie a Consiliului General al Capitalei.

Rectificare bugetara la Primaria Capitalei
Rectificare bugetară la Primăria Capitalei

Reducerea cea mai semnificativă apare la capitolul 'Energie termică', subvenţiile pentru acoperirea diferenţelor de preţ şi tarif urmând să fie diminuate cu 300 de milioane de lei, de la un total de 800 de milioane.

Cheltuielile de personal urmează să fie diminuate cu 20 de milioane de lei, ajungând la 140 de milioane de lei.

Bugetul destinat capitolului 'Cultură, recreere şi religie' se diminuează cu 90 de milioane de lei, ajungând la 671 milioane lei. Mai exact, se reduce cu 4,8 milioane lei suma pentru instituţii publice de spectacole şi concerte, cu 11,4 milioane lei - cea pentru centre de conservare şi promovare a culturii tradiţionale, cu 13,7 milioane lei pentru consolidarea şi restaurarea monumentelor istorice, cu 15,5 milioane lei pentru sport şi cu 33,9 milioane lei pentru întreţinerea grădinilor publice, parcurilor, zonelor verzi, bazelor sportive şi de agrement.

Din cele 30 de milioane de lei pentru refacerea şi modernizarea patinoarului artificial ''Mihai Flamaropol'' vor rămâne 10 milioane în urma rectificării, iar pentru restaurarea şi punerea în valoare a Palatului Voievodal Curtea Veche vor rămâne în acest an trei milioane de lei, din totalul de 15 milioane prevăzut iniţial. Creditele de angajament pentru aceste proiecte rămân nemodificate.

Bugetul de 8 milioane de lei pentru implementarea sistemului de transport cu bicicleta în zona centrală (traseele 2, 3 şi 4) se va diminua cu 7 milioane de lei, conform proiectului.

În ceea ce priveşte o serie de proiecte de infrastructură rutieră, fondurile vor fi diminuate cu un total de 53 milioane de lei, scăderea cea mai consistentă înregistrându-se la reabilitarea sistemului rutier şi liniilor de tramvai pe Şos. Pantelimon (de la 31,2 milioane lei la 25,2 milioane lei; creditele de angajament rămân nemodificate).

Totodată, în ceea ce priveşte o serie de instituţii subordonate CGMB, Biblioteca Metropolitană va avea un buget diminuat cu 1,7 milioane lei (de la 18 milioane), iar Administraţia Străzilor va înregistra o scădere cu 10 milioane de lei a bugetului de 150 de milioane. Mai multe teatre din Capitală vor suferi tăieri de bugete cuprinse între 300.000 - 550.000 de lei.

Veniturile Clubului Sportiv al Municipiului Bucureşti se vor reduce cu 11,5 milioane lei, ajungând la 59,1 milioane, iar ale Centrului Cultural Lumina vor fi diminuate cu 2,2 milioane lei de la 10,9 milioane. De la ArCuB se taie 5 milioane de lei (din 41 de milioane), iar de la Creart 11,4 milioane (din 61 de milioane).

Bugetul Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti va fi redus cu 3,4 milioane lei, ajungând la 65,9 milioane, iar al Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor va ajunge la 32 de milioane, de la 34,4 milioane lei.

De la Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic se vor tăia 13,9 milioane lei, ajungând la 99,9 milioane, iar bugetul Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic se va reduce cu 16 milioane lei, ajungând la 164 milioane.

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti va avea o suplimentare de 51,5 milioane lei a bugetului (de la 441 milioane lei), dintre care 25 de milioane pentru construcţii, iar 22 de milioane pentru maşini, echipamente şi mijloace de transport.

Lucrările de consolidare, reabilitare, extindere şi restaurare a faţadei pentru imobilul din Bd. Regina Elisabeta nr. 29-31 vor fi diminuate pentru acest an cu 10 milioane de lei, ajungând la 11,7 milioane lei.

Se vor tăia aproape în totalitate sumele pentru construcţia sau extinderea a patru grădiniţe în sectorul 2, a două after school-uri în sectorul 5 şi se vor înjumătăţi sumele pentru construirea a cinci complexuri multifuncţionale pentru activităţi didactice şi sport în sectorul 3.

Se mai taie 11 milioane de lei din totalul de 12 milioane prevăzut pentru studiul de fezabilitate al Spitalului Metropolitan.

Etichete: buget, pmb, rectificare bugetară

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
23 iun 05:30
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE