Rectorul Academiei de Informaţii în perioada în care Oprea coordona doctorate, trecut în REZERVĂGeneralul de brigadă cu o stea Gheorghe-Teodoru Ştefan, fost rector al Academiei de Informaţii în perioada în care Gabriel Oprea a coordonat tezele de doctorat suspectate de plagiat, va fi trecut în rezervă începând cu 1 august, potrivit unui decret semnat miercuri de preşedintele Klaus Iohannis.

Gabriel Oprea
Gabriel Oprea

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 27 iulie a.c., decretul privind trecerea în rezervă a domnului general de brigadă – cu o stea Ştefan Gheorghe-Teodoru din Serviciul Român de Informaţii - la data de 1 august 2016", potrivit unui comunicat de presă emis miercuri de Administraţia Prezidenţială.

Gheorghe - Teodoru Ştefan a fost rector al Academiei Naţionale de Informaţii "Mihai Viteazul" în perioada 2007-2013 şi a făcut parte din mai multe comisii de susţinere a tezelor de doctorat al căror coordonator a fost Gabriel Oprea.

El a absolvit Universitatea Politehnică din Bucureşti şi a obţinut titlul de doctor al Universităţii din Bucureşti în 1992, fiind avansat în 2010 de fostul preşedinte Traian Băsescu din gradul de colonel în cel de general de brigadă.

Etichete: gabriel oprea, GENERAL trecut in rezerva, Gheorghe - Teodoru Ştefan, scandalul doctoratelor plagiate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE