Redacția Mediafax s-a înjumătățit într-o singură zi. Peste 20 de oameni AU DEMISIONAT miercuriDoi oameni din conducerea Mediafax și 20 de ziariști ai agenției au demisionat miercuri.

Redactia Mediafax s-a injumatatit intr-o singura zi. Peste 20 de oameni AU DEMISIONAT miercuri
Redacția Mediafax s-a înjumătățit într-o singură zi. Peste 20 de oameni AU DEMISIONAT miercuri

Mediafax, cea mai mare agenție de știri privată din România, și-a înjumătățit redacția într-o singură zi. După ce ieri redactorul-șef Mona Hera și-a dat demisia, valul de plecări a continuat mult mai accentat astăzi. În jurul prânzului, două dintre numele de la vârful agenției, veteranul Cristi Dimitriu, directorul editorial, și Livia Ispas, redactor-șef adjunct, și-au depus demisiile.

Gestul celor doi a fost urmat, potrivit informațiilor paginademedia.ro, de mai mulți ziariști ai redacției. Este vorba de aproximativ 20 de oameni potrivit infromațiilor noastre. Din informațiile paginademedia.ro ar fi vorba de aproape jumătate din redacția agenției deținute de Adrian Sârbu.

În această după-amiază, Adrian Sârbu a avut două ședințe, una cu demisionarii și cealaltă cu echipa de jurnaliști care nu și-au dat demisia astăzi.

Unul dintre numele importante care a decis să rămână este Indira Crăsnea, redactor-șef adjunct și președintele Clubului Român de Presă. Conform acelorași surse, Adrian Sârbu le-a solicitat demisionarilor să asigure „o tranziție ușoară" în următoarea perioadă. În plus, le-a spus acestora că se pot răzgândi până mâine.

Etichete: demisie, mediafax

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h