REDUCERI 2014. Ce oferte găseşti la Oktal, până pe 9 februarieREDUCERI 2014. În perioada 31 ianuarie - 9 februarie 2014, magazinul online Oktal.ro derulează o campanie de reduceri, valabilă pentru produse din cele mai populare categorii: laptopuri, televizoare, tablete, telefoane, electrocasnice.

REDUCERI 2014. Ce oferte gasesti la Oktal, pana pe 9 februarie
REDUCERI 2014. Ce oferte găseşti la Oktal, până pe 9 februarie
Foto: evz.ro

Printre produsele aflate în promoţii se remarcă laptop Lenovo la doar 999 lei şi Smart TV LG 3D cu diagonala de 81 cm la 1599 lei, scrie romanialibera.ro.

"Începutul de an este amorţit pe piaţa de retail, după ce clienţii au acumulat cheltuieli în perioada de Sărbători. Tocmai de aceea, acesta este un sezon tradiţional al reducerilor, clienţii aşteaptă această perioadă pentru a profita de preţuri foarte bune. Nu numai mall-urile îi aşteaptă cu reduceri, ci şi mediul online. Gadgeturile şi produsele de folosinţă îndelungată pot fi achiziţionate de la Oktal.ro la preţuri foarte tentante. Faţă de retailul tradiţional, avantajul comenzilor online este comoditatea, mai ales pe vreme de iarnă. Clienţii nu trebuie să se aventureze în trafic, comenzile sosesc direct acasă, prin curier", explică oficialii magazinului Oktal.ro.

Etichete: laptop, oktal.ro, reduceri, reduceri 2014

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h