Reduceri de 40% la cursele operate de Air France KLM. Zborul Bucureşti – Amsterdam, de la 139 euroVești bune pentru cei care plănuiesc vacanțe la începute de an.Air France KLM, una din cele mai mari companii aeriene, reduce preţurile cu 40% în cadrul unei campanii derulate la început de an. Pe lista cu preţuri reduse se află 100 de destinaţii din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa dar şi din zona Caraibelor şi a Oceanului Indian. Şi zborurile din România sunt incluse în campanie, astfel încât în lista destinaţiilor cu preţuri mai mcii, se află principalele puncte de călătorie ale pasagerilor români, Asia şi America de Nord. 

Reduceri de 40% la cursele operate de Air France KLM. Zborul Bucuresti – Amsterdam, de la 139 euro
Reduceri de 40% la cursele operate de Air France KLM. Zborul Bucureşti – Amsterdam, de la 139 euro

Tariful de bază pentru călătoriile Bucureşti –Amsterdam scade de la 159 de euro de persoană dus-întors, la 139 de euro începând cu această lună. Preţul de 139 euro este disponibil pentru biletele achiziţionate cu minim 14 zile înainte de călătorie şi este valabil pentru călătoriile de minim 3 zile sau cu o sâmbătă inclusă, scrie ZF.

Pe continentul nord – american preţurile încep de la 540 euro pentru un bilet dus-întors la Miami, 569 euro pentru un bilet dus-întors la Toronto şi 584 euro pentru un bilet dus-întors la New York, Boston şi Montreal.

Pentru călătorii care îşi doreau să ajungă în Brazilia, Air France KLM a pus în vânzare bilete începând de la 599 euro de persoana, dus-întors. Spre Asia, preţurile încep de la 499 euro pentru Mumbai, Delhi, Beijing şi de la 519 euro pentru Hong Kong şi Shanghai. De asemenea, compania a pus în vânzare bilete spre Singapore de la 559 euro de persoana, dus-întors.

Turiştii vor putea să îşi rezerve destinaţia dorită până pe 26 Ianuarie 2016 iar călătoria va trebui efectuată până pe 26 Iunie 2016 (data întoarcerii în ţară).

În 2013, Air France KLM a transportat peste 77.3 milioane de pasageri şi peste 1,3 milioane de tone cargo. Flota companiei este formată din 552 aeronave, iar reţeaua acoperă 231 de destinaţii din 103 ţări prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle şi Amsterdam-Schiphol.

 

Etichete: Air France KLM, avion, bilet de avion, pret, reducere, zbor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE