REDUCERI în peste 50 de magazine din marile centre comerciale din BucureştiÎn perioada imediat următoare, bucureştenii îşi vor putea reînnoi garderoba profitând de preţurile mici pe care le vor practica magazinele din marile centre comerciale.

REDUCERI in 50 de magazine din marile centre comerciale ale Bucurestiului
REDUCERI în 50 de magazine din marile centre comerciale ale Bucureştiului

Începând cu 15 ianuarie 2014, peste 50 de firme, majoritatea deţinând magazine în marile centre comerciale AFI Cotroceni, Plaza România, Carrefour Orhideea, Militari Shopping Center sau Cora, vor aplica reduceri. Firmele au depus la Biroul Unic al Primăriei Sectorului 6 notificări care le permit vânzările produselor anunţate sub denumirea „soldare/solduri". În această categorie intră doar produsele nealimentare a căror desfacere are caracter sezonier.

Administraţia locală reminteşte câteva dintre condiţiile pe care societăţile comerciale trebuie să le îndeplinească pentru a li se permite vânzările cu preţ redus, în conformitate cu OUG nr. 99/2000:
- Comercianţii sau persoanele împuternicite de către aceştia trebuie să completeze două formulare de notificare - unul se depune la sediul Primăriei, iar celălalt se păstrează la sediul structurii de vânzare, pentru a putea fi prezentat organelor de control.
- Potrivit prevederilor legale, vânzările de soldare pot fi realizate numai în decursul a două perioade pe an, stabilite de comerciant, în intervalele 15 ianuarie – 15 aprilie şi 1 august - 31 octombrie, pe o perioadă de maximum 45 de zile.
- Stocul de produse propus pentru soldare trebuie să fie constituit în prealabil, cu cel puţin 15 zile calendaristice înainte de data de debut a vânzării, şi nu va fi reînnoit după constituire sau în cursul vânzărilor de soldare.

 

Etichete: Carrefour Orhideea, Cora, reduceri, reduceri Plaza România, Sectorul 6, soldari, solduri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h