Reguli de acces la concertul Queen și Adam Lambert, de marți, 21 iunieAccesul la concertul Queen și Adam Lambert, de marţi, 21 iunie, din Piaţa Constituţiei, va fi permis începând cu ora 16:00.

Reguli de acces la concertul Queen si Adam Lambert, de marti, 21 iunie
Reguli de acces la concertul Queen și Adam Lambert, de marți, 21 iunie
Foto: wikipedia.org

Accesul în zona de eveniment va fi permis începând cu ora 16:00, iar publicul este rugat să vină din timp pentru a evita aglomeraţia. În deschiderea show-ului Queen + Adam Lambert pe scenă vor urcă britanicii Electric Pyramid, bulgarii Jeremy şi românii de la Grimus, concertele fiind programate să înceapă in jurul orei 17:30.

Trupa Queen alături de Adam Lambert vor încânta fanii timp de două ore cu hit-uri precum „Somebody to Love", „We Are The Champions", „We Will Rock You" . Concertul se va încheia în jurul orei 23:00.

În urmă cererilor primite din partea fanilor, la eveniment va fi disponibil posterul Queen + Adam Lambert cu tricolorul României, în ediţie limitată, doar 100 de exemplare fiind puse în vânzare la punctele de merchandising, unde plata se va efectua cu numerar sau card.

Accesul în spaţiul destinat evenimentului se va face prin două intrări: prin Bulevardul Libertăţii (intrarea dinspre Parcul Izvor) şi prin Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Nu este recomandată prezenţa copiilor la eveniment din cauza sunetului extrem de puternic, însă, dacă părinţii aleg să vină alături de cei mici, aceştia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă.

În zona de concert nu va fipremis accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afară perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, băuturi sau mâncare, animale de companie, rucsacuri, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să utilizeze pelerine de ploaie.

În incinta Pieţei Constituţiei spectatorii vor avea la dispoziţie băuturi răcoritoare, apă şi gustări. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie, distribuite în toate zonele de concert. În cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumpărate fie în aceeaşi seară, de la casieriile din incintă, până în ora 23:15, fie până la finalul lunii iunie, prin trimiterea unui mail pe adresa office@eventjobs.ro.

Cei care nu şi-au achiziţionat încă bilete mai pot face acest lucru online, pe www.eventim.ro, şi de la magazinele partenere. În acest moment mai sunt disponibile bilete pentru Tribuna, Golden Circle şi Gazon A, la preţuri începând cu 220,50 lei plus taxe. În ziua concertului vor mai putea fi cumpărate tichete la intrarea dinspre Parcul Izvor, în limita disponibilităţii.

Etichete: concert queen, Queen

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE