Reguli noi pentru conducătorii auto. Ce se întâmplă cu extinctorul şi trusa medicală din maşinăParlamentarii vor ca şoferii să nu-şi mai doteze maşinile cu truse medicale şi extinctoare. Aleşii susţin că trusele medicale nu pot fi folosite de conducăturii auto pentru că aceştia nu au cunoştinţe în domeniu.

Reguli noi pentru conducatorii auto. Ce se intampla cu extinctorul si trusa medicala din masina (Foto enational.ro)
Reguli noi pentru conducătorii auto. Ce se întâmplă cu extinctorul şi trusa medicală din maşină (Foto enational.ro)

Parlamentarii suţin că extinctorul nu poate fi folosit pentru stigerea incendiilor pentru că are o capacitate foarte mică. În aceste condiţii, dacă ne ia maşina foc, parlamentarii suşin că este mai bine să ne îndepărtăm cât mai repede de foc şi să chemăm pompierii.

Situaţia este aceeaşi şi în cazul trusei medicale. Aceasta nu poate fi folosită deoarece şoferii nu au cunosştinţe medicale şi pot face mai mult rău. Cel mai bine este să se sune la 112 şi să se ceară intervenţia medicilor, scrie romaniatv.net. 

Etichete: extinctor, şofer, trusa medicala prim ajutor masina

0/3 COMENTARII
pavel
08 Dec 20:21
+0
VOTURI
-0
..E bine sa le detii,dar NU OBLIGATORIU..!
Zend
24 Nov 18:04
+0
VOTURI
-0
Parlamentarii sa scoata asigurarea obligatorie care nu-si are rostul, in situatia in care reparatiile Service-urilor sunt foarte proaste si foarte scumpe iar cei nevinovati vor plati din buzunar sa mai corecteze ce se mai poate.
Cris
22 Nov 14:42
+0
VOTURI
-0
E foarte corect. Intr-adevar asa este: stingatorul ala e inutil in cazul unui incendiu major... iar majoritate soferilor habara n-au sa panseze o rana sau sa imobilizeze o fractura. Ideea tembela cum ca, in cazul unui accident de masina poti ajuta ranitii e falsa. Aproape de fiecare data ranitii sunt varza si au rani majore care le ameninta viata... si nu poti interveni cu o trusa auto.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE