Reîncep cursurile la cel mai mare complex de activităţi recreative din Sectorul 2Primăria Sectorului 2, prin intermediul echipei de la Centrul Cultural “Mihai Eminescu”, a reluat cursurile pentru copii la sediul din Şoseaua Pantelimon nr. 301.

Reincep cursurile la cel mai mare complex de activitati recreative din Sectorul 2
Reîncep cursurile la cel mai mare complex de activităţi recreative din Sectorul 2

Cei mai mici locuitori ai Sectorului 2 au început cursurile de canto, karate, actorie și gimnastică în săli de antrenament și echipamente noi, sub îndrumarea unor profesori extraordinari.
În cadrul Centrului Pantelimon 301 se organizează mai multe tipuri de cursuri și activități educative culturale și sportive, de care beneficiază în mod gratuit cetățenii sectorului 2.
De asemenea, în aceeaşi locaţie vor fi deschise în curând cabinete de kinetoterapie, fizioterapie, masoterapie și investigații paraclinice, la care vor avea acces gratuit persoanele asigurate şi cele cu dizabilități sau cu probleme sociale de pe raza sectorului 2.

Etichete: centru activitati recreative, mugur mihai toader, pantelimon 301, reluare cursuri centrul pantelimon 301, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE