REPARTIZARE LICEU 2013: S-AU PUBLICAT REZULTATELE LA ADMITEREA LA LICEU, PE EDU.ROADMITERE LICEU 2013. REZULTATE FINALE EVALUAREA NAŢIONALĂ: Ministerul Educaţiei a realizat prima etapă a repartizării computerizate în învăţământul liceal a absolvenţilor de clasa a VIII-a, care şi-au exprimat opţiunile. Dintre cei 145.896 de candidaţi, 145.392 (99,65%) au fost repartizaţi conform uneia dintre opţiunile exprimate, în timp ce alţi 504 candidaţi nu au putut fi repartizaţi, deoarece nu au completat suficiente opţiuni care să permită încadrarea lor în vreo unitate de învăţământ. REZULTATELE AU FOST PUBLICATE PE EDU.RO. 

REZULTATE REPARTIZARE LICEU: A fost actualizata ordinea de ADMITERE LA LICEU, in Bucuresti
REZULTATE REPARTIZARE LICEU: A fost actualizată ordinea de ADMITERE LA LICEU, în Bucuresti

74.849 (51,48%) de candidaţi au ales filiera teoretică, iar 70.543 (48,52%) au ales filiera tehnologică.

REZULTATELE AU FOST PUBLICATE PE EDU.RO şi pot fi descărcate de aici. 

Specializările ordonate după ultima medie din municipiul BUCURESTI pot fi descărcate de aici. 

ADMITERE LICEU 2013. REZULTATE FINALE EVALUAREA NAŢIONALĂ: Ministerul Educaţiei a Publicat o nouă ierarhie de ADMITERE 2013 pentru candidaţii ce provin din municipiul Bucureşti, pe site-ul edu.ro. B365.ro vă prezintă ordinea de admitere la liceu, după contestaţiile la capacitate, pentru absolvenţii de clasa a VIII-a. Absolvenţii de clasa a VIII-a care au reuşit să obţină medii peste cinci la Evaluarea Naţională vor fi repartizaţi la liceu pe 16 iulie 2013, potrivit calendarului stabilit de EDU.RO. 

Noua ierarhie, cuprinzând ordinea mediilor de ADMITERE LA LICEU 2013 pentru candidaţii ce provin din municipiul Bucuresti poate fi descărcată de aici, pe edu.ro.

În listă se găsesc elevii care au obţinut media 10 la examenul de Capacitate si sunt admisi tot cu media 10 la liceu. Şcoala gimnazială 56 din Capitala are cei mai mulţi elevi de nota 10.

Ca şi în anii precedenţi, repartizarea la liceu a elevilor va fi computerizată şi va avea loc pe 16 iulie. A doua zi, pe 17 iulie, absolvenţii de clasa a VIII-a vor putea afla rezultatele finale la ADMITERE LICEU 2013. Listele vor fi afişate atât la şcolile de provenienţă ale elevilor, cât şi la liceele la care au obţinut un loc.

Dosarele de înscriere la liceu vor putea fi depuse până pe 26 iulie.

Cei care nu au reuşit să ocupe un loc la liceu vor avea o nouă şansă. A doua etapă de ADMITERE LICEU 2013 va avea loc în perioada 17 iulie-1 august şi se va desfăşura similar celei anterioare.

În cazul celei de-a treia etape de ADMITERE LICEU 2013, însă, metodologia de organizare va fi diferită. Astfel, în perioada 5-6 august, vor fi repartizaţi în licee elevii care nu au participat la nicio etapă de admitere, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară mai târziu.

ADMITERE LICEU 2013. Concurenţă acerbă la liceele din Capitală. Un număr de 29 de absolvenţi ai clasei a VIII-a din Capitală au media 10 pentru admiterea la liceu, iar 4.326 au medii între 9 şi 10, în timp ce 255 de elevi pot fi admişi în liceu cu medii sub 5, potrivit ierarhiei pe Bucureşti publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN).

Vezi aici REZULTATE FINALE EVALUAREA NATIONALA 2013: Ordinea de ADMITERE LA LICEU 2013 - note după contestaţii 

 

Etichete: admitere liceu, admitere liceu 2013, Bucureşti, Capitală, evaluare naţională, realitatea, repartizare computerizata liceu 16 iulie 2013, repartizare liceu, REZULTATE REPARTIZARE LICEU 2013

0/3 COMENTARII
Nume*
01 feb 09:47
+0
VOTURI
-0
Jajaja . despue9s de esto, te van a contratar en Ferrari para que argelres el coche de F. Alonso!! Pero tiene ordenador a bordo o airbags o puerto USB???Luego dire1n que ser abuela es fe1cil, la leche! Cuando me toque, ya te pedire9 consejo e instruccif3nes.. el video es muy chulo, me encanta la mfasica que le has puesto y la alfombra de tu casa!!!!Que9 tal andas tfa con tus muletas?Cueddate y un abrazo http://llblszf.com [url=http://yreqadgcrtm.com]yreqadgcrtm[/url] [link=http://klffebqxn.com]klffebqxn[/link]
Nume*
17 ian 11:23
+0
VOTURI
-0
Posts like this brhgiten up my day. Thanks for taking the time.
Nume*
15 ian 23:58
+0
VOTURI
-0
Sabemos he1 quase uma hora e meia que afinal ne3o vai ser pscrieo treinar tanto assim... Sf3 nos falta saber ao certo o que vai ser pscrieo fazer e o que vamos deixar de poder fazer.Um abrae7o

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h