Reprezentant service-uri auto: 90% din societăţile de asigurări pun în pericol viaţa şoferilorAcuzații grave făcute de directorul Asociaţiei Service-urilor auto independente din România. Potrivit acestuia, 90 la sută din societăţile de asigurări emit soluţii tehnice ilegale care pun în pericol viaţa şoferilor şi a pietonilor.

Reprezentant service-uri auto: 90% din societatile de asigurari pun in pericol viata soferilor
Reprezentant service-uri auto: 90% din societăţile de asigurări pun în pericol viaţa şoferilor

"În goana după profit, firmele de asigurare în cârdăşie cu anumite service-uri propun nişte soluţii tehnice care sunt neadecvate, sunt ilegal de a fi puse în practică în România şi care presupun repararea unor piese, reparaţii care sunt neconforme şi care pun, de fapt, în pericol, siguranţa rutieră.", spune Cristian Muntean, director General, ASSAI - Asociatia Societatilor de Service Auto Independente, citat de realitatea.net. 

Şoferii care acceptă astfel de soluţii riscă ca la un viitor accident să plătească jumătatea din valoarea noii piese, pe motiv că cea veche a fost reparată şi nu înlocuită.

Pe de altă parte, reprezentanţii societăţilor de asigurări din România spun că soluţiille expertului de daune variază în funcţie de gravitatea incidentului. Iar acuzaţiile service-urilor sunt nefondate.

 

Etichete: asigurare, service auto, şofer

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE