Restaurantul Divan din Centrul Vechi, închis de Serviciul AntifraudăRestaurantul turcesc Divan din Centrul Vechi a fost închis încă din weekend. 

Divan, inchis de Antifrauda
Divan, închis de Antifraudă

Restaurantul Divan din Centrul Vechi al Bucureştiului a fost închis în weekend de inspectorii Antifraudă care făceau un control la mai multe localuri din zonă pentru verificarea caselor de marcat.

În luna decembrie, Direcția Antifraudă Fiscală a desfășurat o acțiune de control, la nivel național, în vederea verificării modului în care agenții economici respectă prevederile OUG 28/1999, care cuprinde obligaţiile agenţilor economici de a utiliza case de marcat fiscale.

În weekend-ul 5-6 decembrie, au fost verificați operatori care au ca domeniu de activitate: restaurante, cluburi, baruri, servicii de înfrumusețare, comercializarea de carne și produse de carne, băuturi alcoolice, produse de cofetărie și patiserie.
"Firmele care au mai fost deja sancționate pentru abateri de la obligația de a fiscaliza încasările, și au refuzat în continuare să emită bonuri fiscale, vor fi sancționate cu amenzi de până la 27.500 lei și suspendarea activității pentru 30 de zile", a specificat ANAF, conform economica.net.

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h