Restaurantul electoral al lui Poteraş, garnisit cu panseluţe de la ADP Sector 6. VIDEOÎntr-un filmuleţ trimis de un cititor B365.ro se vede cum zeci de ghivece de panseluţe sunt descărcate dintr-o maşină aparţinând Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6 în incinta restaurantului "Hanul Drumeţului" din cartierul Drumul Taberei.

Localul este cunoscut în Bucureşti pentru chefurile electorale pe care primarul Cristian Poteraş (PDL) le-a dat acolo, în ultima vreme, unul dintre acestea fiind chiar de Buna Vestire, eveniment la care au fost invitaţi aproape 400 de alegători.

La restaurantul de casă al primarului, atmosfera este întreţinută, de regulă, de manelişti printre care Adrian Minune, Florin Salam şi Nicolae Guţă. Adrian Minune a dedicat chiar şi o melodie localului, care are următoarele versuri: „Fiţa Bucureştiului, la «Hanul Drumeţului», noi ne distrăm number one (n.r. numărul unu), cu formaţia lu' Adrian".

Preţul spaţiilor verzi, umflat de 20 de ori de Poteraş

Pe de altă parte, edilul Sectorului 6 este recunoscut pentru sumele mari alocate pentru spaţiile verzi, preţurile fiind uneori umflate chiar şi de 20 de ori, după cum B365.ro a scris aici. Astfel, Poteraş a anunţat la sfârşitul anului 2010 că este dispus să plătească 121 de milioane de lei fără TVA pentru încheierea unui acord cadru de patru ani privind lucrări de arhitectură peisagistică şi întreţinere a spaţiilor verzi şi a locurilor de joacă. Suma pentru care sunt îngrijite spaţiile verzi din sector s-a modificat drastic după ce două companii au depus contestaţii la anunţul prin care ADP Sector 6 cerea oferte pentru îngrijirea spaţiilor verzi, acuzând administraţia de organizarea unei licitaţii cu dedicaţie şi după ce presa a scris despre suma aberantă pe care primarul Poteraş o aloca acestui serviciu: de trei ori mai mare pe hectar decât suma alocată de primarul Parisului, conform calculelor B365.ro.

La sfârşitul anului 2010, primarul Poteraş a mai fost implicat într-un scandal ”verde”, după ce Primăria Sectorului 6 a cumpărat patru brazi cu aproximativ 10.000 de euro, mult peste preţul pieţei.

Sume exorbitante, cheltuite pe spaţii verzi

Pentru acest an, edilul Sectorului 6 a bugetat la capitolul Cultură, Recreere şi Religie (care include şi subcapitolul Întreţinere spaţii verzi) suma de 80 milioane de lei, după cum B365.ro a scris aici.

Trebuie precizat faptul că "Hanul Drumeţului" nu este singurul beneficiar al atenţiilor lui Poteraş. Firma de bodyguarzi Drumeţul Guard SRL, care apare de asemenea în înregistrarea video, a obţinut alături de o altă societate obscură SC Staso Protect SRL paza domeniului public din Sectorul 6. Contractul de 4,352,670 RON a fost acordat fără să se mai organizeze vreo licitaţie, deoarece, susţine ADP Sector 6, este vorba de “Noi lucrari / servicii, constituind o repetare a lucrarilor / serviciilor existente şi solicitate în conformitate cu condiţiile stricte conforme cu cele stabilite în directivă”. Spaţiile verzi sunt astfel păzite pe bani grei, cu toate că există o Poliţie Locală care are în atribuţii şi această sarcină.

Pentru o imagine de ansamblu asupra banilor pe care primarii bucureştiului i-au cheltuit în ultimul mandat pentru spaţiile verzi din Capitală, citiţi o amplă analiză realizată de B365.ro în materialul Un miliard de dolari s-au dus pe spaţii verzi, în Bucureşti, în patru ani.

Etichete: Cristian Poteraş, panseluţe, promo, Sectorul 6

0/3 COMENTARII
Nume*
10 Sep 16:10
+0
VOTURI
-0
TK3mV7 , [url=http://sygmvjvilwew.com/]sygmvjvilwew[/url], [link=http://xymjhzugzdnt.com/]xymjhzugzdnt[/link], http://hrqemyqhsdat.com/
Nume*
09 Sep 03:12
+0
VOTURI
-0
dBinrd , [url=http://drjryyuitwjs.com/]drjryyuitwjs[/url], [link=http://njjtspwjbtww.com/]njjtspwjbtww[/link], http://lpbwyiykowmb.com/
Nume*
07 Sep 13:12
+0
VOTURI
-0
Dobrfd den,volne1 medsta do kroužku kekiamry pro rodiče s dětmi me1me v ponděled nebo ve středu, vždy od 17.30 do 19.30 hod., navštěvovat take9 můžete otevřenou kormaickeu dedlnu, ktere1 je každfd pe1tek od 16.30 hod. a kam se, na rozdedl od ostatnedch kroužků a kurzů, nemusedte předem přihlašovat. Pokud je na Ve1s uvedenfd čas předliš pozdě (vzhledem k věku dcerky), je možne9 po dohodě navštěvovat i kurz, kterfd je určen dětem. Zde je volno v faterfd od 15.30 hod. nebo ve čtvrtek, te9ž od 15.30., vždy do 17.00 hod. Ze1ležed jen na Ve1s, přijďte se podedvat, neze1vazně vyzkoušet. Jana Stoicove1,keramicke1 dedlna DDM
bogdan
29 May 15:30
+0
VOTURI
-0

E bestial, stau in sectorul 6 si stiu ca am afcut cerere pt erabilitarea termica, am primit raspunsul cam asa: feceti voi locatarii credit iar primaria va plateste dobanda. Acum vad ca dintr-o data sunt bani exact in campanie. Ciudat este ca blocurile de la bulevardul principal (iuliu maniu) nu au primit aprobari. Cum vine chestia asta? banii locatarilor sec.6 sunt folosit pt finantarea a 100 de blocuri restu faceti-va credit. Nevasta lui Porc`teras a primit cateva licitatii pt sali de sport in sec.6, intrebat pe la realitatea daca stie ceva spune Porc`teras ca nu are idee... :)) Jilava 15 ani si averea confiscata.

P.S. pt papagalii lui Porc`teras nu vorbiti de Oprescu, aici este vorba de alta mancare de porci. Imi displace faptul ca vorbim despre PORCI si cativa ciripitori incearca sa ne vorbeasca de masini straine. Aloooo aici porcul este subiectu :)

gabi
23 May 11:56
+0
VOTURI
-0

pai patronul restaurantului,parcalab,e omul de casa al lui poteras,au multe afaceri impreuna

stefan g
12 May 01:41
+0
VOTURI
-0

sunt unele persoane car ar face orice ca sa strice imaginea cuiva....domnul Poteras este singurul care a demonstrat ca merita aceasta functie....dar in conceptia unora...acest lucru este grav...mai bine pentru ei sa ne conduca cine stie ce ratat....care nu a facut nimic ca sa dovedeasca capacitatea lui..

Praf din partea celor care au scris comenturi airea ,...

pepsi
12 May 11:21
+0
VOTURI
-0

Siigur bolsevicule! Pai , i-auzi aici! Singura functie la care s-ar descurca bine Poteras ar fi de "detinut" , pe la Jilava p-acolo!

costin stancu
12 May 01:37
+0
VOTURI
-0

un articol realizat pe baza invidei unor persoane la adresa domnului Poteras...sunt sigur c aacele flori au fost aduse cu alt scop...dar dehh cum romanul sare singur la bataie fara adversar...asa si cei care au scris acest articol pe baza la acuzatii false..

pepsi
12 May 11:19
+0
VOTURI
-0

Cu ce scop prietene? Sa imbunatateasca imaginea restaurantului care se afla in sectorul 6... Si d-aci s-a gandit Penalu' Poteras ca ar fi mai bine sa dea panselute din bani publici restaurantelor care nu-si "permit" , nu? Acuzatii false , da-da , sa-l dea Poteras in judecata pe autor. O sa vin si eu la acel proces!

burebista
12 May 01:15
+0
VOTURI
-0

Nu vad nimic atat de grav in ceea ce a facut Poteras. Nu stiam ca niste panselute pot fi un mar al discordiei. In fineee.. Aruncati gratuit vorbe grele la adresa primarului.

pepsi
12 May 11:17
+0
VOTURI
-0

Deci , nu vezi nicio problema in asta , nu? Faptul ca isi bate joc ce banii sectorului 6 in interes personal nu te deranjeaza... Am inteles postacule! Pan' la urma , ce putei sa zici si tu!

Madalin
11 May 18:31
+0
VOTURI
-0

Nu il criticati degeaba pe Poteras, e unul din putini primari care face o treaba buna. Sub administratia lui s-au derulat nenumarate proiecte care s-au bucurat de un real succes.

Madalin
11 May 18:50
+0
VOTURI
-0

Daca ar fi fost un primar adevarat nu cred ca cineva i-ar fi reprosat ceva. A stiut doar sa fure. Un exemplu concret in acest sens ar putea fi si restaurantul unde isi face petrecerile: Hanul Drumetului, un loc unde se strang diversi oameni cu afaceri mai mult dubioase decat afaceri,care stiu sa arunce cu bani la lautari si stiu sa isi etaleze masinile de sute de mii de euro luate din bani facuti in mod ilegal.

urzica
11 May 14:49
+0
VOTURI
-0

Doar jumatate din florile achizitionate ajung pe terenul public, restul fiind deviate de importatorul din Ungaria, castigatorul licitatiei ,pe diferite domenii private ale unor stabi bugetari. Asta de ani de zile. Rezulta ca platim flori la preturi exorbitante si avem parte de jumatate dintre ele. Culmea e ca desi se planteaza atat de putin o parte din ceea ce a ramas este furata de oameni tuciurii...Ceea ce convine de minune celor de la spatii verzi, baza comenzilor suplimentare...Si daca amintim de excursiile electorale in Bulgaria pentru pensionari organizate de d-nul Poteras,cu masa pentru 200 de persoane pe drumul de intoarcere, la Comana,dileme mai au doar chiorii!

Potera
11 May 11:27
+0
VOTURI
-0

Poteraș e un derbedeu, un golan. Nu a făcut nimic în sectorul 6. Străzile sunt rupte, iluminatul în parcuri lipsește, nu sunt bănci în parcuri și nici pe marile bulevarde. În parcul Dr Taberei, singurele lumini stinse noaptea sunt cele de la mesele de ping pong. Umple tată sectorul de bănci și mese de ping pong și te votează toți. Dar nu ești în stare.

Robert M.
11 May 10:39
+0
VOTURI
-0

O masina de flori/ O dau la lautari / Ca sa ies primar / Pe inca patru ani. Poate acesta va fi sloganul de campanie. Putinul spatiu verde de la blocul meu nu are nici iarba, e doar pamant. Dar na, trebuie infrumusetate carciumile, ca na, acolo mergem sa ne recreem, la manele. O sa ia Poteras multe zile de puscarie, fara numar, fara numar.

locataru' nemultumit
11 May 02:39
+0
VOTURI
-0

sincer nu pentru chefurile electorale este renumit restaurantul respectiv, ci pentru chefurile care tin pana dimineata aproape in fiecare noapte, cu masini care blocheaza strada si politia nu face nimic, pe cand locatarilor din zona ni se ridica masinile pentru sume exorbitante, pentru rapandulele si shmecherasii care petrec si urla pana dimineata atat inauntrul restaurantului, cat si in afara lui...PS: si faceau papanasi buni, cu smantana si gem de visine (cand nu il ratau)... acum au schimbat reteta....

Ioana Alexandra Ghinda
11 May 16:23
+0
VOTURI
-0

Pai politia locala s6, este mana in mana cu Poteras....cum ar putea ei sa faca ceva impotriva lui daca el ii plateste?

burebista
11 May 00:54
+0
VOTURI
-0

Iar v-ati trezit sa scrieti mizerii si aberatii despre Poteras? Va e frica ca iese primar si nu ies hotii vostrii? Rusine sa va fie!

Ioana Alexandra Ghinda
11 May 16:22
+0
VOTURI
-0

Nustiu cum dar pana si DNA-ul lui Basescu este impotriva lui Poteras? Oare o fi fost la vrajitoare si l-au blestema?

Dan
10 May 23:41
+0
VOTURI
-0

Poteras a fost ZERO ca primar si ZECE ca hot de bani publici.

filip
10 May 23:04
+0
VOTURI
-0

acest subiect nu merita un articol al sau... nu este chiar atat de important...

Charas
11 May 16:38
+0
VOTURI
-0

Nu ti se pare important faptul ca acest primar isi bate joc de banii publici cu o seninatate maladiva?

Bogdan
10 May 21:25
+0
VOTURI
-0

Poteras o sa infunde Puscaria. Ati uitat de dosarul de la DNA?

Ziarista
10 May 21:07
+0
VOTURI
-0

Dna ziarista, ne puteti spune in ce sector locuiti si unde platiti impozite de sunteti asa nemultumita de primarul Poteras?

snow
11 May 09:27
+0
VOTURI
-0

Tranvaie se ciocnesc prima data in istoria ROMANILOR metroul ia foc copii se sinucid cum a sinucis crin pe nevasta lui copii mor sau sant omorat trenuri deraiaza autobuze se ciocnesc EURO creste si ruineaza ROMANII oameni buni calcati de masinile bengoase ale acestor ti gani de menti si slugile lor ro mani bo rati care este bor fasii USL si toti ho tii si crimnalii suporteri ai acestei organizatii a mortii cu tentacole in toate primariile si CJul crimial comunist activist securist USL si ciol anisti adunatura bol nava BLESTE MUL ROMANILOR care au pus ROMANII sub talpa mortii ti ganesti care este ei.

Kelemen
10 May 21:01
+0
VOTURI
-0

Poteras e penal pana in maduva oaselor. In filmulet apare si nelipsita blonda Udrea - probabil era in control!!

sorin
11 May 10:48
+0
VOTURI
-0

Oprescu nu merita solidaritate nici mila nici compasiune pentru cat a distrus merita sa plateasca.!Pe langa faptul ca nu a realizat mai nimic in 4 ani isi si insuseste si lucruri pe care le au facut alte personae..Cuvantul definitoriu pentru acest primar ratat este :coruptia sau incapabilitatea.!!

taxi
10 May 20:49
+0
VOTURI
-0

Acest site este cumva finantat de felix ?

mura
11 May 08:23
+0
VOTURI
-0

da chiar nu va saturati sa tot il atacati pe poteras? cu cat va platesc usl-istii sa scrieti lucruile astea???

ciresica
11 May 09:10
+0
VOTURI
-0

degeaba incercati sa ii patati imaginea lui Poteras nu veti reusi!

radu
11 May 10:47
+0
VOTURI
-0

Oprescu este o persoana aproape fictive in lumea politica,rezultatele lui sunt inchipuite si doar pentru el..este imposibil ca un maimutoi comunist desfiinteaza o tara.

Nu am suportat si nici nu support oamenii care nu sunt sinceri…el este dependent de minciuna care se pare ca ii hraneste subtil mintea..

soarec
11 May 11:11
+0
VOTURI
-0

Canta Adi si Salam/ pt Hotu' nambar oan/ Ii cantam ca el sa stie / Ca va face puscarieeeee. Fara numar pentru fratele Poteras

Mihai Baciu
11 May 14:43
+0
VOTURI
-0

Ce treaba are prietene una cu alta? Se vede destul de clar ca ati burdusit restaurantul cu panselute>?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE