Restaurantul IKEA a fost REDESCHIS. Cum arată după lucrări GALERIE FOTORestaurantul din IKEA Băneasa a fost redeschis mai devreme decât era plănuit iniţial, lucrările programate fiind finalizate. A fost închis însă bistro-ul de la parter (unde se vinde hotdog), pentru lucrări de renovare.

Restaurantul IKEA a fost închis, începând din 11 ianuarie, pentru lucrări de îmbunătăţire a sistemului de climatizare şi economisire a energiei, după cum anunţau reprezentanţii companiei la începutul lunii trecute.

Deşi redeschiderea era programată pentru 15 februarie, lucrările au fost finalizate mai repede şi activitatea a fost reluată aici pe 8 februarie. Bistro-ul de la parter a fost închis însă, de la începutul săptămânii, tot pentru lucrări, urmând să fie redeschis luni, 15 februarie.

Cum arată restaurantul de la etaj, după lucrări:

Mai multe imagini, în Galeria Foto de mai sus.

Etichete: bistro ikea, IKEA, IKEA București, lucrări, restaurant Ikea, review

0/1 COMENTARII
BANI BANI BANI
11 feb 15:03
+0
VOTURI
-0
Cautam operatori online care vor sa castige progresiv comisioane, cu o munca usoara de 3 ore pe zi.Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. La sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau puteti sa va RETRAGETI. Plata este in functie de realizari pe baza unui contract legal de comision. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : posturidemunca.ema@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE