Restaurantul Mc Donald's de la Obor se ÎNCHIDERestaurantul Mc Donald's care funcţionează în spaţiul comercial din complexul Obor se va închide toamna aceasta, după 21 de ani de operare în această locaţie.

Restaurantul Mc Donald's de la Obor se MUTA
Restaurantul Mc Donald's de la Obor se MUTĂ

Mallul Veranda, dezvoltat de familia Pogonaru şi care se va deschide în trimestrul patru din acest an, a atras lanţul de restaurante în cel mai nou centru comercial din Bucureşti. Mc Donald's renunţă la spaţiul în care a funcţionat din 1995 şi care a reprezentat pentru locuitorii din zonă un punct de întâlnire.

"Este un contract care a ajuns la final şi cu siguranţă deschidem în Veranda", a declarat pentru ECONOMICA.NET, Daniel Boaje, director general Premier Restaurants România, societetea care operează unităţile pe piaţa locală.

Veranda se deschide în cel de-al patrulea trimestru din acest an şi vine pe piaţă cu o suprafață închiriabilă de circa 30.000 de mp. Printre chiriaşi se numără Carrefour, Tati, Oro Toro, Pizza Coloseum, Salad Box, K-Grill, Rustic, Toan's, Spartan, Starbucks și cofetăria Sweet by Marvio. Investiţia se ridică la 60 de milioane de euro şi este realizată de Prodplast Imobiliare, companie deţinută de familia Pogonaru.

Etichete: mall veranda, mc donald's, mc donald's bucureşti, Mc Donald's obor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE