RESTRICIŢII de circulaţie pe Bd. Unirii din Capitală, de vineri până duminicăTraficul rutier pe Bd. Unirii, între Piața Constituției și Bd. I.C. Brătianu, din Capitală, va fi restricţionat începând de vineri până duminică inclusiv din cauza Târgului Bucureştilor, eveniment organizat în Piaţa Constituţiei.

RESTRICITII de circulatie pe Bd. Unirii din Capitala, de vineri pana duminica
RESTRICIŢII de circulaţie pe Bd. Unirii din Capitală, de vineri până duminică

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în perioada 30.09 – 02.10.2016, în Piața Costituției, se va organiza un eveniment cultural - artistic, constând în spectacole de muzică și dansuri.
În perioada desfășurării evenimentului, se va restricționa traficul rutier, pe Bd. Unirii între Piața Constituției și Bd. I.C. Brătianu după cum urmează:

- 30 septembrie 2016, între orele 17.00 – 22.00 ;
- 01 și 02 octombrie 2016, între orele 08.00 – 22.00.

Poliţiştii solicită conducătorilor de autovehicule ca în intervalul menţionat să evite deplasarea în zonă, să circule cu prudenţă, să respecte semnalele poliţiştilor, precum şi semnificaţia indicatoarelor montate temporar în zonă.

Târgul Bucureştilor, eveniment aflat anul acesta la prima ediţie, îşi propune să devină o tradiţie în Capitală, dar şi o sărbătoare a recoltei, a meşteşugurilor, a artei şi a tradiţiilor româneşti autentice. Timp de trei zile, de vineri până duminică, în Piața Constituției, bucureştenii vor putea vizita târgul de meșteșugari, alături de producători din toată țara, atmosfera fiind întreţinută printr-un program artistic cu nume celebre ale folclorului românesc.

VEZI ŞI Târgul Bucureștilor între 30 septembrie şi 2 octombrie în Piaţa Constituţiei

Etichete: Târgul Bucureștilor, Târgul Bucureștilor 2016, trafic restrictionat bucuresti, trafic restrictionat Piata Constitutiei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE