RESTRICŢII de circulaţie în Bucureşti, în ziua meciului dintre România şi PoloniaBrigada Rutieră anunță că traficul rutier va fi restricționat vineri, 11 noiembrie, în jurul Arenei Naționale, cu ocazia desfășurării meciului dintre România și Polonia.

RESTRICTII de circulatie in Bucuresti, in ziua meciului dintre Romania si Polonia
RESTRICŢII de circulaţie în Bucureşti, în ziua meciului dintre România şi Polonia

Astfel, circulația va fi restricţionată, gradual, de la ora 17:00, după cum urmează:

– str. Sergent Vasile Șerbănică, între Bd. Basarabia și zona de acces Arena Națională.
– pe str. Maior Coravu, pe str. Tony Bulandra, pe străzile care acced spre strada Maior Coravu dinspre strada Vatra Luminoasă și invers, precum și pe străzile care acced spre strada Maior Coravu dinspre strada Arhitect Hârjeu (str. Arhitect Gheorghe Sterian, pe cele două bretele care acced spre strada Maior Coravu).
– începând cu data de 10 noiembrie, ora 16:00, se va restricționa parcarea autovehiculelor pe str. Vatra Luminoasă, pe Bd. Pierre de Coubertin, pe str. Tony Bulandra precum și pe Bd. Basarabia, stânga / dreapta față de accesul în Complexul Arena Națională.

Mijloacele RATB. care circulă pe Str. Vatra Luminoasă și au capăt de linie în rondul de pe Bd. Pierre de Coubertin, vor fi deviate pe Str. Tony Bulandra, având capăt de linie la Depoul Vatra Luminoasă.

Restricţiile de circulaţie vor fi menţinute până la defluirea totală a spectatorilor.

Rute ocolitoare:

• Şos. Mihai Bravu – Şos. Iancului – Şos. Pantelimon;
• Bd. Unirii – Bd. Decebal – Şos. Mihai Bravu – Str. Baba Novac – Bd. Nicolae Grigorescu – Bd. Basarabia.

Naționala României întâlnește vineri Polonia, de la ora 21:45, pe Arena Națională din Capitală, în cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2018.

Etichete: Arena Naţională, meci România-Polonia, restrictii circulatie Bucuresti, restrictii trafic bucuresti, România-Polonia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE