RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE pe Bd. Nicolae Bălcescu din Capitală, duminicăÎn conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie, din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, duminică, 18 octombrie 2015, va avea loc o adunare publică, pe Bd. Nicolae Bălcescu din Capitală. Poliţiştii anunţă, tot duminică, restricţii de circulaţie şi în zona catedralei Sfântul Iosif. 

RESTRICTII DE CIRCULATIE pe Bd. Nicolae Balcescu din Capitala, duminica
RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE pe Bd. Nicolae Bălcescu din Capitală, duminică

Cu ocazia acestui eveniment, se va restricţiona traficul rutier, în intervalul orar 06.00 – 10.00, pe Bd. Nicolae Bălcescu, între Str. C.A. Rosetti şi Str. Dem I. Dobrescu.

Brigada Rutieră a Capitalei recomandă conducătorilor de autovehicule, să utilizeze ca rute ocolitoare:

-Bd. Carol – Cal. Moşilor – Şos. Ştefan cel Mare;
-Bd. Regina Elisabeta – Bd. Mihail Kogălniceanu – Str.Berzei – Str.Buzeşti.

De asemenea, Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule:

* să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfăşurare a evenimentului;
* să utilizeze autovehiculele personale, cât mai puţin, pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun;
* să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de locul de desfăşurare a evenimentului;
* să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv, dacă se află în zone aglomerate;
* să respecte semnalele poliţiştilor rutieri care dirijează traficul, pentru asigurarea fluenţei, precum şi recomandările celor aflaţi în punctele de deviere.

Poliţiştii anunţă, tot duminică, restricţii de circulaţie şi în zona catedralei Sfântul Iosif. 

Conform avizului Comisiei Tehnice de Circulaţie, din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în ziua de 18.10.2015, între orele 14:30 – 15:00, Arhiepiscopia Romano-Catolică din Bucureşti va organiza o procesiune religioasă, care se va desfăşura pe traseul Str.Schitu Măgureanu – Str.Ştirbei Vodă – Str.Luterană – Str.G-ral. Berthelot – Catedrala Sf. Iosif.

Deplasarea participanţilor se va face pe banda I de circulaţie.

Solicităm conducătorilor de autovehicule ca, în intervalul menţionat, să evite, pe cât posibil, deplasarea în zonă, să circule cu prudenţă, mai ales când trec pe lângă grupul de participanţi şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri, aflaţi în trafic, pentru dirijarea şi fluidizarea acestuia.

 

Etichete: bd nicolae balcescu, Catedrala Sfantul Iosif, procesiune religioasă, restricţii trafic, Sectorul 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE