Restricţii de circulaţie pe Bulevardul Pipera,timp de două luni şi jumătate.HARTA RUTELOR OCOLITOARETraficul rutier pe Bulevardul Pipera din Orașul Voluntari va fi restricţionat timp de două luni şi jumătate, pentru efectuarea lucrărilor de extindere și modernizare.

Primăria Voluntari a anunţat, într-un comunicat de presă, că, urmare a lucrărilor de extindere și modernizare a Bulevardului Pipera din Orașul Voluntari, în perioada 1 septembrie - 15 noiembrie 2015 se va restricționa circulația pe această arteră.

"Pe o distanță de 900 metri se va circula pe o bandă cu sens unic de la podul Pipera până la sensul giratoriu de la intersecția Bulevardului Pipera cu Șoseaua București Nord.

Vor fi montate balize de separare a părții carosabile deschise circulației publice de zona de drum în lucru. Circulația va fi semnalizată corespunzător cu semne de circulaţie, panouri de informare, precum şi de către echipaje ale Poliţiei Rutiere şi ale Poliţiei Locale.

Pentru evitarea blocajelor, Primăria Orașului Voluntari recomandă participanţilor la trafic să folosească ca rută alternativă Șoseaua București Nord - Bulevardul Petricani. De asemenea, se poate folosi o variantă ce pleacă din Șoseaua București - Nord până la Podul Pipera, cu mențiunea existenței unei restricții de tonaj de 3,5 tone.

Reabilitarea și modernizarea bulevardului Pipera prevede lucrări de extindere de la două la patru benzi de circulație, amenajarea intersecțiilor, a racordurilor cu podurile Pipera și Tunari, reabilitarea și extinderea rețelelor edilitare din corpul drumului (rețea de apă, rețele de canalizare menajeră și pluvială, rețele electrice și de telecomunicații). Lucrările menționate contribuie la reducerea timpului de călătorie în cadrul localității, asigurându-se un trafic fluent și desfășurarea circulației în condiții de siguranță.

Mijloacele de transport în comun din zonă vor circula pe traseul deviat.

Pe perioada de execuţie a lucrărilor în această zonă este interzis traficul autovehiculelor grele", se precizează în comunicat.

Click pe imagine pentru rezoluţie maximă

Primăria Voluntari le cere scuze participanţilor la trafic pentru disconfortul creat şi reaminteşte faptul că lucrările de modernizare a Bulevardului Pipera au termen de finalizare 31.12.2015.

Citeşte şi: Lucrările de pe Bd. Pipera nemulțumesc locuitorii. Sute de plângeri la Primărie

Ulterior, Primăria Voluntari a revenit cu un nou comunicat de presă în care a anunţat că, din cauza lucrărilor de extindere și modernizare a Bulevardului Pipera din Orașul Voluntari, în perioada 1 septembrie - 15 septembrie 2015 se mențin restricțiile de circulație pe această arteră.

"În această perioadă traficul rutier va fi închis pe segmentul de drum cuprins între str. Toma Caragiu şi str. Erou Niţă Pintea. Circulaţia este deviată pe traseul str. Toma Caragiu – str. Emil Racoviţă – str. Sportului – str. Niţă Pintea.

Circulația este semnalizată corespunzător cu semne de circulaţie, panouri de informare, precum şi de către echipaje ale Poliţiei Rutiere şi ale Poliţiei Locale oraş Voluntari.

De asemenea, pe perioada de execuţie a lucrărilor, în zonă, este interzis traficul autovehiculelor grele.

Pentru evitarea blocajelor îi sfătuim pe participanţii la trafic care utilizau ca rută de deplasare acest drum, să folosească rute alternative cum ar fi Bulevardul Eroilor - Şos. Andronache; DN1; Centura Capitalei", se arată în comunicatul citat.

Etichete: Bulevardul Pipera, Bulevardul Pipera inchis, Pipera, restricţii, restricţii circulaţie, restricţii de circulaţie, restricţii trafic, trafic restricţionat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE