Restricţii de circulaţie pe pasajul de la IKEA, începând de joi. Se montează SEPARATOARE DE SENSCNADNR anunță că începând cu data de 28.07.2016, ora 20.00 va continua execuția lucrărilor de montare a separatoarelor de sens pe DN 1, în zona pasajului rutier Ikea.

Restrictii de circulatie pe pasajul de la IKEA, incepand de joi
Restricţii de circulaţie pe pasajul de la IKEA, începând de joi

Lucrările executate vor afecta ambele căi de circulație şi vor fi închise benzile centrale, astfel circulația se va desfășura pe două benzi pe sens.

În zilele de sărbători legale nu vor fi executate lucrări, nefiind instituite restricții de circulație.

"Montarea acestor separatoare este foarte importantă pentru asigurarea siguranței circulației. Decizia de a se lucra pe timp de noapte a fost luată de către conducerea CNADNR SA pentru creşterea ritmului de montare a separatoarele de sens. De aceea lucrările se desfășoară doar pe perioada nopții.

CNADNR, împreună cu Poliția Rutieră au stabilit ca toate aceste lucrări să se desfășoare în anumite intervale orare, când traficul este mai scăzut, astfel încât impactul lucrărilor asupra celor care tranzitează zona să fie cât mai mic", menţionează reprezentanţii companiei de drumuri.

CNADNR face apel în continuare la șoferi să circule cu respectarea regulilor de circulație, mai ales cu viteza legală, pentru că montarea acestor parapete nu va exclude producerea de accidente cauzate de viteza excesivă.

Lucrările vor continua pe:

- pasajul rutier de la km 9+850 – zona Metro
- pasajul de la km 12+384 – zona Otopeni.

Până la această data au fost instalați:

- 3800 metri liniari de parapete metalic
- 350 metri liniari parapete New Jersey.

Etichete: pasaj ikea, pod ikea, RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE BUCUREŞTI, restricţii de circulaţie ikea, separatoare sens DN1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h