TRAFIC BUCUREŞTI PAŞTE. Restricţii de trafic în Bucureşti în noaptea de ÎnviereTRAFIC BUCUREŞTI PAŞTE. Brigada Rutieră a anunţat că circulaţia va fi oprită pe mai multe străzi din Capitală, sâmbătă noaptea, începând cu ora 22.00, când va avea loc o manifestaţie religioasă organizată de Arhiepiscopia Româno-Catolică "Sacre Coeur"

Trafic Bucuresti
Trafic Bucureşti

TRAFIC BUCUREŞTI PAŞTE. ncepând cu ora 22.00, va avea loc o manifestare religioasă organizată de Arhiepiscopia Româno-Catolică "Sacre Coeur", Bucureşti. În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, traficul rutier va fi restricţionat pe Str. Gheorghe Demetriade, tronsonul cuprins între Str. Emil Pangrati şi Str. Andrei Mureşan/Str. Sofia, ambele sensuri de circulaţie, începând cu orele 22.30, până la finalizarea evenimentului", anunţă Brigada Rutieră din Bucureşti.

TRAFIC BUCUREŞTI PAŞTE. Poliţiştii rutieri cer conducătorilor auto să respecte regulile de circuratie şi indicaţiile ofiţerilor pentru a evita eventuale accidente.

"Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor de autovehicule: să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone agglomerate, să reducă viteză atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţă lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic", reiese din comunicatul Brigăzii Rutiere.

TRAFIC BUCUREŞTI PAŞTE.

Etichete: Bucureşti, paste bucuresti, trafic Bucureşti, trafic paste bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE