Restricţii de trafic în Bucureşti pentru repetiţiile generale şi parada de Ziua NaţionalăTraficul rutier va fi restricționat sâmbătă și duminică în zona Arcului de Triumf pentru antrenamentele generale de Ziua Națională a României, precum și săptămâna viitoare în ziua paradei militare de 1 Decembrie.

Trafic restrictionat in Bucuresti
Trafic restricţionat în Bucureşti

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere, pentru asigurarea unui trafic rutier fluent și în condiții de siguranță, pentru efectuarea antrenamentelor generale și pentru parada militară, în zilele de 25, 26 noiembrie, respectiv 1 decembrie, traficul rutier va fi restricționat după cum urmează:

* între orele 4,00 — 16,00, va fi închisă circulația pe axul central și banda I pe șos. Kiseleff, între Piața Presei Libere și Arcul de Triumf, și benzile I și II pe șos. București — Ploiești, sensul de mers Piața Presei Libere către Fântâna Miorița, precum și pe benzile III și IV pe șos. București — Ploiești, sensul de mers Fântâna Miorița către Piața Presei Libere. De asemenea, va fi restricționat traficul rutier și în Pasajul Presei Libere, pe sensul de deplasare dinspre Piața Presei Libere către Arcul de Triumf, traficul rutier fiind dirijat prin breteaua care accede în Piața Montreal.

* între orele 7,00 — 16,00, va fi închisă total circulația (gradual, în funcție de momentul sosirii tehnicii militare pentru paradă) pe șos. Kiseleff între Piața Presei Libere și intrarea în Piața Victoriei, până la semaforul care face legătura cu bd. Aviatorilor și str. Paris, pe străzile adiacente, precum și pe str. Al. Constantinescu, între bd. Mărăști și Arcul de Triumf, bd. Mareșal Averescu între bd. Mărăști și Arcul de Triumf, bd. Constantin Prezan între Piața Arcul de Triumf și Piața Charles de Gaulle, str. Primo Nebiolo, str. Arh. Ion Mincu, str. Docenților și pe str. Barbu Delavrancea. De asemenea, traficul rutier va fi restricționat temporar și pe bd. Poligrafiei, bd. Mărăști și str. Clucerului, pe durata deplasării tehnicii și personalului.

* între orele 7,00 — 16,00, va fi închisă circulația și pe banda I de pe bd. Ion Mihalache, tronsonul cuprins între bd. Nicolae Titulescu și intersecția cu str. Arh. Ion Mincu.

Brigada Rutieră anunță că, în ziua de 30 noiembrie, începând cu ora 10,00, până pe 1 decembrie, ora 20,00, va fi restricționat traficul rutier pe str. A. Constantinescu, banda I, sensul de mers dinspre Arcul de Triumf către Mănăstirea Cașin și pe șos. Kiseleff, banda I, pe sensul de mers dinspre Piața Presei Libere către Arcul de Triumf, și începând cu ora 14,00, benzile I și II, din Piața Arcului de Triumf sensul de mers dinspre bd. Ctin. Prezan către Piața Presei Libere.

Totodată, conform comunicatului, în zilele de 24, 25 și 30 noiembrie, începând cu ora 22,00, până în zilele de 25 și 26 noiembrie, respectiv 1 decembrie, ora 16,00, se va interzice staționarea autovehiculelor pe Aleea Pescăruș, între Intrarea Pescăruș și Restaurant Pescăruș, cât și în alveolele de pe șos. Kiseleff, în zona Monumentului Infanteriei.

De asemenea, pe data de 1 decembrie, între orele 6,00 — 16,00, se va restricționa traficul rutier pe banda I de circulație, pe bd. Aviatorilor, dinspre bd. Beijing către str. Arh. I. Mincu și la necesitate banda I pe sensul de mers dinspre str. Arh. I. Mincu către bd. Beijing, precum și pe breteaua adiacentă bd. Aviatorilor (respectiv Parcului Herăstrău), între rondul Pescăruș și Piața Charles de Gaulle.

Brigada Rutieră recomandă următoarele rute alternative:

* șos. București-Ploiești — Piața Presei Libere — Piața Montreal — bd. Mărăști — str. Alexandru Constantinescu — Piața Domenii — bd. Ion Mihalache;
* șos. București-Ploiești — Piața Presei Libere — Piața Montreal — bd. Mărăști — bd. Mareșal Averescu — str. Turda — Podul Grant;
* Piața Victoriei — bd. Aviatorilor — bd. Nicolae Caramfil — bd. Aerogării — DN1;
* șos. Ștefan cel Mare — str. Barbu Văcărescu — bd. Aerogării — DN1.

Polițiștii le solicită conducătorilor auto să evite deplasarea în zona de desfășurare a evenimentului, să circule cu maximă atenție, să folosească rutele ocolitoare, să nu parcheze autovehiculele în apropierea zonelor restricționate pentru circulație și să opteze, în perioada menționată, pentru transportul public de suprafață sau metrou. De asemenea, li se solicită respectarea semnalelor agenților de poliție rutieră aflați în trafic pentru devierea acestuia. Pietonilor le este recomandat să circule cu atenție și să traverseze strada numai prin locurile special amenajate.

Etichete: 1 Decembrie, parada 1 decembrie, pregatiri 1 decembrie, restricţii trafic, trafic Bucureşti

0/2 COMENTARII
Igorrot
02 Dec 13:58
+0
VOTURI
-0
Зима гряь на земле
Если вы хотите чистоты в поликлинике используйте мешки для мусора,
не дорогие надежные мешки для мусора
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ МЕШКИ ДЛЯ МУСОРА
Igorrot
01 Dec 23:22
+0
VOTURI
-0
Зима сырость под ногами
Заходите в поликлинику одеваете бахилы и все чисто,
по доступной цене качественные бахилы
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ БАХИЛЫ

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE