Restricţii de trafic, în weekend, în nordul CapitaleiSâmbătă şi duminică, traficul va fi restricţionat în nordul Capitalei, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

TRAFIC RESTRICTIONAT, in weekend, in Centrul Capitalei. Rute ocolitoare
TRAFIC RESTRICŢIONAT, în weekend, în Centrul Capitalei. Rute ocolitoare

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în datele de 26 şi 27.10.2013, în scopul desfăşurării în condiţii de securitate a manifestării „VIA SPORT" se vor realiza următoarele restricţii de circulaţie:

Şos. Kiseleff, între Piaţa Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei, inclusiv arterele care se intersectează cu aceasta în intervalul orar 09.00-18.00.

Conducătorii auto sunt rugaţi să circule cu maximă atenţie în zonele de mai sus menţionate şi să respecte cu stricteţe semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor rutiere.

De asemenea, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în datele de 27.10.2013 între orele 17:00 – 21:00, în scopul desfăşurării în condiţii de securitate a manifestării publice se vor realiza următoarele restricţii de circulaţie:

Calea Victoriei, banda III de circulaţie între Palatul Ghica şi Parcul Nicolae Iorga.

Etichete: Bucureşti, calea victoriei, Capitală, Kiseleff, restricţii circulaţie, Sectorul 1, Via Sport

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h