RESTRICŢII DE TRAFIC, în zona Eroilor, până în toamnă. RUTE OCOLITOAREBrigada Rutieră a Capitalei anunţă că, începând de joi, 7 mai, şi până în toamna acestui an, se va restricţiona traficul rutier în zona Eroilor.

RESTRICTII DE TRAFIC,
RESTRICŢII DE TRAFIC,
Foto: horion.ro

Începând de joi, 7 mai 2015, şi până la 1 octombrie 2015, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, se va restricţiona traficul rutier pe bd. Eroilor Sanitari, tronsonul cuprins între bd. Eroilor şi Piaţa Operei Române, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei într-un comunicat de presă remis B365.ro.

În perioada restricţiilor, 07.05 – 01.10.2015, se va permite accesul rezidenţilor numai dinspre Piaţa Operei Române până în zona lucrărilor.

Rute ocolitoare sunt următoarele:

- Bd. Eroilor Sanitari – Bd. Eroilor – Splaiul Independenţei – Piaţa Operei Române;

- Piaţa Operei Române – Str. Elefterie - Bd. Eroilor .

"Solicităm conducătorilor de autovehicule să folosească rutele ocolitoare, să circule cu prudenţă, să respecte semnalele poliţiştilor rutieri şi indicatoarele rutiere montate în zonă", precizează Brigada Rutieră în comunicatul citat.

La începutul lunii martie, Metrorex a anunţat că circulaţia rutieră se restricţionează la o bandă pe sens pe Bulevardul Eroii Sanitari, pentru lucrările la staţia de metrou Eroilor 2.

Etichete: brigada rutieră, Eroilor, Metrorex, restricţii de trafic, restricţii rutiere, trafic restricţionat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE